На відпочинку з сімєю: Анна Хилькевич вперше показала обличчя однорічної дочки

544

Анна Хилькевич – актриса і мама двох доньок: разом з чоловіком Артуром вона виховує Арианну і Машеньку, якій нещодавно виповнився 1 рік. Зіркова мама в цей день привітала спадкоємицю і опублікувала цілу серію знімків в соцмережах. Раніше актриса зізналася, що давно хотіла показати доньку шанувальникам, але Машенька, судячи з усього, дуже не любить фотографуватися.

© Instagram @annakhilkevich

Проте нещодавно Хилькевич з сім’єю відправилися відпочивати в Туреччину, і тепер вона часто ділиться фотографіями з рідними. А сьогодні вона зробила цікавий колаж на тому ж місці, але з різницею в цілий рік, і запропонувала шанувальникам знайти 6 відмінностей.

В дитинстві я просто обожнювала гру «знайди відмінність». Тут я нарахувала всього 6🙈😂 невже в наступному році майка чоловіка і мої шльопанці пройдуть перевірку часом?

До речі, на цьому фото Ганна вперше повернула молодшу доньку обличчям до камери, проте її личко приховують великі сонячні окуляри.

© Instagram @annakhilkevich

Шанувальникам дуже сподобалися барвисті знімки в особистому блозі актриси, і вони залишили безліч комментриев під постом:

Чоловік, схоже, з місця не зрушувався 😹😊

Здорово, так можна кожен рік робити фото, на одному і тому ж місці. І знаходити відмінності😁

У наступному році, Вас в цьому готелі будуть чекати з 3мя колясками 😻😄

До речі, незважаючи на всю любов до дітей, Ганна вважає себе суворою мамою.

У нашій сім’ї я суворіше, ніж тато. Але прийшла до цього не відразу — лише коли Аріанні виповнилося півтора року, я зрозуміла, що потурати всім примхам не можна, інакше дуже скоро можуть початися проблеми. Правда, щоб навчитися бути і ласкавою, і розумною, і строгою мамою одночасно, мені довелося повчитися, — говорила вона в інтерв’ю виданню «Аргументи і факти».

© Instagram @annakhilkevich

Актриса також зазначала, що не лає своїх дітей, а намагається пояснювати і пропонувати альтернативи.

Моя Аріанна по натурі хуліганка. Бувають моменти, коли вона упирається (наприклад, потрібно виходити з дому, а вона валяється на підлозі). Зрозуміло, що тоді я починаю сердитися. Але роблю над собою зусилля — намагаюся висловлювати все в ігровій формі, — додала вона.

До речі, Ганна у недавньому інтерв’ю виданню «7 днів» зізналася, що не зовсім правильно поводилася, коли народилася старша дочка, але цей безцінний досвід дуже допоміг їй після народження другої дочки.

Я вважаю, що з Арианной зробила помилку: за кожним словом бігла до неї. І з Машею могла зробити таку ж. До мене приходила фахівець з грудного вигодовування, яка сказала, що годувати дитину треба за вимогою. І я мало не зіпсувала собі і всім домочадцям життя. Зараз годую дитину по годинах. Ми разом з Машею виробляємо режим, а не вона творить те, що хоче. Потім, Аріанна у мене з самого народження криклива, трохи що — подає сигнал. Нетерпляча. А Машенька знає: для того, щоб поїсти, потрібно просто трішки почекати. Вона спокійна. Спить ночами, — розповіла Хількевич.

© Instagram @annakhilkevich
Фото на анонс: Instagram @annakhilkevich