На відпочинку: Поліна Гагаріна показала фото підросла доньки

1398

Молоді мами знають, як часом непросто укласти дитину спати. У хід йдуть різні способи: казки, вмовляння, білий шум, тепле молочко і… терпіння батьків. А ще їх винахідливість.

Ось і Поліна Гагаріна визнається:

Вчора трохи з розуму не зійшли, укладаючи!

Нагадаємо, співачка – любляча мама двох дітей: 11-річного Андрія та 2-річної Мії. І якщо син артистки – вже дорослий самостійний хлопчик, який навіть акомпанує мамі на концерті, то Мія – ще зовсім маленька, яка засинає лише з батьківського допомогою.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Gagarina (@gagara1987) on Mar 31, 2019 at 10:37am PDT

Ось яке рішення придумала Поліна Гагаріна, щоб швидше заколисувати дитину.

Берете іграшку ( в нашому випадку це кішечка і єдиноріг) і починаєте грати з дитиною в гру хто довше пролежить з закритими очима .Починаєте рахувати! Сьогодні ми заснули за рекордні терміни , на рахунку 350! Вважаєте монотонно від особи плюшевих друзів, – ділиться перевіреним лайфхаком співачка.

© Instagram @gagara1987

Шанувальники Поліна Гагаріна поділилися своїми лайфхаками для укладати дітей спати. Виявилося, що фантазії мам немає меж!…

Я своїм дітям кажу:«Тихіше-тихіше, сон йде, чуєш… сон йде… треба швидше його дивитися, а то до кого-небудь піде, вирішить що ми його дивитися не хочемо».

А у нас своя гра🤗 ми лягаємо, закриваємо очі і чекаємо, коли настане новий день.

Я племяшкам кажу, давайте полежимо з закритими очима 5 хвилин або 2 години будемо спати, вибирайте…))) Працює.

Синові кажу: Вибирай – 5 хвилин поспати або 2 години лежати з закритими очима. А ще кажу «Тихо. Чуєш, в подушці гномики казки розповідають?» він починає прислухатися і засинає. Ще можна, хто перший засне, той може не спати.

А я опускаю жалюзі. створюю напівтемрява і дзвоню кому-небудь. і синок під моя розмова засинає. Іноді нікому дзвонити, доводиться говорити з телефоном.

© Instagram @gagara1987

Зазначимо, що Поліна Гагаріна поки не показує обличчя дівчинки, але стверджує, що дочка – копія свого тата в дитинстві, а з вибухової характером більше схожа на неї.

Судячи по характеру, вона нам ще покаже кузькіну матір. У Мії швидкий розум, вона кмітлива, артистична і емоційна. Ну і звичайно, абсолютна дівчинка-дівчинка: ні одне дзеркало не залишається без уваги, – розповіла співачка.

© Instagram @isxakov

Знаменита матуся часто розповідає про свою юної спадкоємиці. Приміром, в інтерв’ю тижневику «7 Днів» співачка похвалилася феноменальними здібностями дворічної Мії. Зокрема, з’ясувалося, що дівчинка почала говорити в рік і чотири місяці, причому, відразу як доросла людина, цілими реченнями.

Крихітка також дивує зіркових батьків неймовірною пам’яттю. За словами Поліни, Мія дуже любить казки і напам’ять читає «Муху-цокотуху» та вірші А. С. Пушкіна. А ще, незважаючи на юний вік, дівчинка виявляє неабиякі здібності до іноземних мов.

Нещодавно дочка сидить в нашому фонтані, бризкається водою і каже: «Мама, помий мені травень легс». Я не відразу зрозуміла, про що вона, виявилося, вона просить помити їй ніжки, просто по-англійськи. Чудеса! – з гордістю розповідає Гагаріна.

© Instagram @gagara1987

До речі, щодо схильності до вивчення іноземних мов, співачка впевнена, що це гени. Виявляється, дідусь Мії, батько Дмитра, був перекладачем-синхроністом з французької, а сестра Ісхакова досконало володіє чотирма мовами.

© Instagram @isxakov, @gagara1987
Фото на анонс: особистий блог зірки