На новому місці: Галина Юдашкіна переїхала в Гонконг з родиною

521

29-річна Галина Юдашкіна – щаслива матуся двох синів, 3-річного Анатолія і однорічного Аркадія, яких виховує разом з чоловіком, бізнесменом Петром Максаковым. Дітвора – джерело радості і для дідуся з бабусею, батьків Галини – Валентина та Марини Юдашкиных.

Однак тепер, судячи з усього, бабуся з дідусем будуть бачити своїх онуків не так часто, адже у своєму особистому блозі Галина написала, що вони переїхали в Гонконг на довгий час. Галина показала, як проходив їх переліт, виклала відео з аеропорту, на якому видно, наскільки багато речей вони везуть з собою – по всій видимості, вони дійсно збираються затриматися. А пізніше вона виклала кадри з видом з вікна нової квартири.

Відлітаємо на довгий час у Гонконг, тепер будемо розбудовуватися там, – написала у своєму особистому блозі щаслива матуся.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 22, 2019 at 12:43am PDT

Однак навіть далекі відстані – не перешкода зустрічам бабусь і дідусів і своїх онуків. Наприклад, 51-річна Катерина Стриженова і її 50-річний чоловік Олександр Стриженов – вже досвідчені мандрівники. Почасти це пов’язано з тим, що старша дочка пари, Анастасія, вирішила після навчання в Америці там же і залишитися разом зі своїм обранцем, фінансистом Петром Грищенко. А коли у закоханих народився синочок, якого назвали на честь папи, люблячі бабуся і дідусь заради нього стали літати за океан.

© Instagram @strizhenovae

До речі, зовсім нещодавно Галина з мамою і синами насолоджувалася сімейним відпочинком на курортах Ізраїлю. Анатолій і Аркадій дуже підросли за це літо і стали головними зірочками особистого блогу їх знаменитої мами. Кожна фотографія з ними набирає десятки тисяч лайків і добрих коментарів.

Дети Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

Нагадаємо, що Анатолій і Аркадій з’явилися на світ у шлюбі Галини Юдашкиной і Петра Максакова, онук Народної артистки Росії Людмили Максаковою і правнука легендарного радянського посла в Америці Анатолія Добриніна. Зіркова пара набрала офіційний союз в 2014 році. А в червні 2015 року пара обвінчалася. На розкішній весіллі зібралися безліч знаменитих гостей, ведучим свята став Микола Басков.

Свадьбы Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

Читайте також:

  • Галина Юдашкіна показала, як допомагає бабусі на грядках її молодший син
  • Одна особа: молодший син Галини Юдашкиной все більше стає схожий на знаменитого діда
  • Майбутня зірка? Галина Юдашкіна віддала 2-річного сина на курси акторської майстерності
Фото на анонс: Instagram @gyudashkina