Чотири рази мама: актриса Катерина Копанова вперше показала фото з усіма дітьми

924

34-річна Катерина Копанова – одна з найчарівніших багатодітних мам нашого кіно. Разом з чоловіком, адвокатом Павлом Палкіним, вона виховує 4 дітей: Лізу (5), Злату (4), Федора (3) і 9-місячну Дарину. Актриса ретельно охороняє спокій своєї сім’ї і вкрай рідко ділиться подробицями приватного життя і кадрами дітей у соцмережах. Однак іноді зіркова матуся все ж радує шанувальників сімейними фотографіями.

© Instagram @ekaterina_kopanova

Наприклад, днями Катерина розповіла в особистому блозі про те, як пройшли сімейні вихідні і поділилася серією кадрів з усіма дітьми.

Вихідні на 5+

Своєї дачі у нас поки немає, тому у вихідні ми зазвичай ходимо в музеї, театри і зустрічаємося з друзями.. Але в ці вихідні ми вирішили поїхати за місто. Скільки ж вражень у нас було за ці 2 дні. Дерев’яний котедж, власний зоопарк (білки, альпако, білі і чорні лебеді, кози, барани та навіть пухнастий порося), величезна дитяча площадка, чисте повітря, природа пізньої осені … Ще є дитячий клуб, ми навіть встигли відвідати пару дитячих майстеркласів та привезли вироби додому… Вообщем, це були вихідні мрії! Діти вже просяться назад, – написала Катерина.

© Instagram @ekaterina_kopanova

Шанувальники прийшли в захват від теплих і зворушливих сімейних знімків і залишають улюблену акторку і її сім’ї компліменти і добрі побажання.

От чесно, важко тільки тим у кого одна дитина. А багатодітні мами встигають все. Милуюся

Катерина! Ви викликаєте непідробне почуття захоплення і поваги!!! Ви чудова мама і чудова актриса!! Як тільки все встигаєте? Браво!!

Катюша, Ви молодці, що у Вас, зростає таке щастя!!! Успіхів Вам!!!

Крім того, Катерина вступила в діалог з прихильниками, подякувала всім за добрі слова і відповіла на найбільш часто задається питання про те, як вона справляється з 4 дітьми і чи є у неї няні і помічники.

Нянь у нас немає, – відповіла актриса, – дитячий садок, чоловік, загалом не складно.

До речі, актриса приховує не тільки дітей, але і дружина Павла. Відомо, що вони познайомилися в 2008 році на зйомках. Однак Павло не має ніякого відношення до світу кіно, він працює юристом і вважає за краще бути в тіні своєї зіркової дружини.

Цього літа Катерина зворушливо привітала коханого чоловіка з днем батька і поділилася рідкісним спільним кадром в особистому блозі.

А сьогодні день Тата! Вітаю тебе, чотири рази тато! О, світло моїх очей, батько моїх дітей! – написала вона.

© Instagram @ekaterina_kopanova

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Катерина зізналася, що знімає стрес за допомогою вишивання і розведення домашніх квітів.

Люблю вишивати хрестиком картини. Але не на канві, це кожен зможе, а за схемою на листочку. Обожнюю квіти, у мене їх дуже багато, і я постійно їх пересаджую, удобрюю, доглядаю… Фіалки цвітуть у мене цілий рік, я ніяк не можу їх з-за цього пересадити! З квітами, мені здається, будинок стає затишніше, – розповіла актриса.

Фото на анонс: © Instagram @ekaterina_kopanova