На останньому місяці: Анастасія Решетова розповіла, скільки кілограмів набрала за вагітність

1494

23-річна Анастасія Решетова на початку літа розсекретила своє цікаве положення. Вона і батько майбутнього малюка, популярний виконавець та продюсер Тіматі, офіційно оголосили про вагітності в особистих блогах. З тих пір Решетова регулярно ділиться новинами про те, як проходить чарівне очікування. Єдине, що знаменитість поки приховує — це стать дитини.

Стать дитини ми нікому не озвучували і тут також озвучувати не будемо найближчим часом, тому не ведіться на провокації преси та жовтих пабликов, — заявила вона в кінці липня.

А нещодавно модель відверто розповіла, що в перші місяці вагітності її мучив токсикоз і гостра реакція на різкі запахи.

З-за токсикозу мені часто доводилося все відміняти і залишатися вдома. А іноді напади блювоти наздоганяли прямо в дорозі або в офісі, а бувало й вночі. Це така особливість організму, у моєї мами було те ж саме під час обох вагітностей, — сказала Анастасія. — Реакція на різкі запахи теж була ідентичною , особливо мене вернуло від запаху часнику)))) Лікарі виписували безліч препаратів, запевняючи що вони нешкідливі, але я практично не пила їх тому що не хочеться перевантажувати зайвою хімією свій організм в цей період.

За її словами, від токсикозу рятувала вода з лимоном і прогулянки на свіжому повітрі, а пізніше все нормалізувалося.

Тимати и Анастасия Решетова© Instagram @volkonskaya.reshetova

Однак під час польоту – вже на восьмому місяці вагітності – токсикоз повернувся, про це Решетова також написала на своїй сторінці. Модель поділилася радою для тих, хто подорожує на останніх термінах:

Мені пощастило, що летіти треба було саме на тій самій тижня, після якої вже ніякий лікар не відпустить в політ. Як я і казала, пологи будуть в Росії , інший варіант навіть не розглядався) Тому , «режим ждуна» активовано і більше ніяких поїздок у мене найближчим часом не буде. Що стосується польоту, то все пройшло не так гладко… Тонус, заколисування, болі в спині, токсикоз повернувся))) загалом, було весело) Але враження від цієї відпустки нічого не зіпсувало ☺️ Дівчинки, вам на майбутнє раджу завжди в ручній поклажі при собі мати всі медикаменти, які необхідно вжити у випадку неприємних наслідків. Напередодні вильоту пару днів будьте максимально спокійні і не напружуйтесь фізично і морально. Тоді це допоможе уникнути небажаної напруги у польоті. У мене так не вийшло, але мене врятували Магне Б6 форте і Но-шпа) Ну і природно, відпочинок в цілому вийшов не особливо рухливим на відміну від крихітки 😅

Анастасия Решетова© Instagram @volkonskaya.reshetova

Вчора Анастасія виклала новий знімок, у підпису до якого розповіла про те, що байдикувати їй не подобається, однак зазначила, що робити стає все складніше: Решетова знаходиться вже на 9 місяці. Вона також зізналася шанувальникам, що за час вагітності набрала 13 кілограмів.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

До речі, стала п’ятого грудня минулого року мамою Регіна Тодоренко також розповідала про свої харчові пристрасті. Відзначимо, що на тлі инстамам, які демонструють взірець правильного харчування, пост телеведучої вийшов дуже чесним.

Багато дівчат в цей період сідають на дієту, а я ж, як і раніше, сиділа на єдиній дієті – на хлібній! Всю вагітність мені хотілося якихось смачних круасанів, булок, білого хліба з маслом і хліба з хлібом 😆😆😝! На зйомках в Італії я їла місцеву піцу, плакала і просила: «будь Ласка, чи можна ще?». За фактом, це був просто шматок булки, политий томатним соусом зі слайсом ковбаси і сиру 🧀 🙈, а я їла і плакала від божественного смаку. В основному я їла дуже багато, навіть не дивлячись на токсикоз, який під час прийому їжі проходив. Але в якийсь момент я зовсім перестала їсти м’ясо. Хоча по життю я — м’ясоїд і навіть часто жартую, що за час подорожей з’їла весь зоопарк, але під час вагітності від м’яса мене відвернуло. Я не могла дивитися ні на курку, ні на індичку, яку так люблю, але переключилася на салати і морепродукти. Одного разу мені так захотілося раків , що я замовила додому 2,5 кг і сама з’їла їх. І мені весь час хотілося екзотичних фруктів. Наприклад, кавун в середині квітня. Але де його візьмеш? Так що моя «вагітна дієта» складалася в основному з хліба і картоплі, якими я могла харчуватися день і ніч. Мабуть тому я і набрала ці «чудові» 😝 18кг.

© Instagram @reginatodorenko

Читайте також:

  • Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками
  • Мама Тіматі оголосила конкурс на краще ім’я для майбутнього онука чи онучки
  • Квиток на балет: Тіматі разом з Оленою Шишковой прийшов на концерт доньки
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova