Дебют у кіно: син Марії Куликової і Дениса Матросова пішов по стопах батьків

1087

Денис Матросов і Марія Куликова — прекрасний приклад батьків, які, незважаючи на розлучення, змогли зберегти дружні відносини і подають чудовий приклад свого сина Вані.

Читайте також:Марія Куликова відверто розповіла про довгоочікуване сина, колишнього чоловіка і нових відносинах

Хлопчик постійно проживає з мамою і її новим коханим у заміському будинку в Підмосков’ї. Однак регулярно бачиться з батьком і багато часу проводить із ним, у тому числі і на знімальному майданчику.

Діти — ось мій сенс життя! Багато хто, можливо, мене не зрозуміють, а хтось засудить, що не можна розчинятися в дітях, життя у кожного своя. Але поки ми з ними, ми будемо максимально допомогти їм знайти себе в цьому житті і стати щасливими, — ділився Денис Матросов. — Федько — ще маленький, але він дуже любить танцювати.

А Ваня і на знімальному майданчику був не один раз, і в глядацькій залі театру, і за лаштунками. На зйомках йому особливо подобаються грим-вагончики, він їх називає «будинки на колесах». Там і пограти можна, і відпочити. І звичайно, тішить сина і увагу до нього всієї знімальної групи. Пишається, що дружить з дітьми-акторами, зокрема з Артемом Шкляевым.

Денис МатросовДенис Матросов з дружиною і двома синами. Фото: Instagram @denismatrosov

А нещодавно хлопчик спробував себе вперше себе в ролі актора. Правда, поки що головну роль Вані не довірили, пробує себе він в масовці. Зате може милуватися на свою маму на майданчику — у неї в проекті «Заради твого щастя» головна роль.

Сын Дениса Матросова и Марии Куликовой дебютировал в киноФото: Instagram @m_kulikova

Ваня зростає розпещені увагою батьків. Незважаючи на зайнятість, весь світ обертається навколо сина. Під час їх відсутності хлопчиком займається чи бабуся або няня.

Звичайно, ні в якому разі няня не замінює відсутніх часом маму і тата. Може, почасти бабусь, тому що вони обидві вже далеко не молоді і, на жаль, не так вже здорові, і зайві очі і руки дуже до речі. Крім того, Галина Миколаївна працює і живе у нас вахтовим методом, наприклад, десять днів тут, десять днів у себе, — розповіла Марія Куликова подробицями побуту.— коли вона їде, вахту приймає той з членів сім’ї, хто вільний: я або Денис, якщо ми не на зйомках. Чи бабусі, якщо у доброму здоров’ї, не на дачі і не зайняті іншими справами. Все це ми регулюємо в залежності від обставин і самопочуття кожного з дорослих. Так що ціла команда працює на Івана Денисовича Матросова. Всі ми один у дружки на підхваті, але водночас кожен займає свою нішу

Мария КуликоваФото: Instagram @m.kulikova77

До речі, син Дмитра Нагієва, який зараз знімає сам кіно і грає головні ролі в театрі і кіно, теж починав з масовки. І був дуже гордий цим фактом. До цього він був кур’єром, допомагав режисерові і реквизитору з костюмами, розвозив важливі папери продюсерам і інвесторам.

А донька Христини Бабусиної і Станіслава Дужникова теж недавно дебютувала в кіно разом з мамою.

Читайте також:

  • Було – стало: Денис Матросов повторив кадр з минулого з підрослим сином
  • По стопах матері: 8-річна дочка Олени Ксенофонтової знімається разом з мамою в популярному серіалі
  • Слідом за мамою: син Ганни Банщиковой дебютував у кіно
Фото на анонс: Instagram @denismatrosov