Незадовго до: Саша Савельєва показала свій вагітний відео

706

Співачка Саша Савельєва та її чоловік Кирило Сафонов виховують сина Леона, який з’явився на світ 27 березня. Довгий час артистка приховувала вагітність. Навіть коли про прийдешнє поповнення в зірковому сімействі писали в ЗМІ, Савельєва заперечувала, що знаходиться в цікавому положенні. Тільки після народження малюка Саша почала ділитися з фанатами фотографіями, на яких вона зображена з кругленьким животиком.

Спочатку вона показала кадри зі своєї вагітної фотосесії, де вона стоїть в оточенні сміття. Так артистка привернула увагу громадськості до питань екології.

© Instagram @sasha_savelieva

Ще фото:Неймовірна фотосесія: Саша Савельєва поділилася кадрами, знятими перед пологами

А сьогодні у своєму особистому блозі вона опублікувала цікаве відео з бекстейджа. Артистка подякувала всю команду, а також свого синочка, який вів себе спокійно під час зйомок.

Спасибі вам , дорогі мої, за ваші коментарі та відгуки про фотопроекті🙌🏼 Для мене, для НАС це дуже важливо🙏🏻 Це єдине відео, яке залишилося на пам’ять про цю зйомці і тому моменті — ділюся😌 — написала зірка.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha S (@sasha_savelieva) on Nov 11, 2019 at 5:13am PST

У коментарях до посту фолловери обсипали Сашу компліментами:

Це дуже важливо, що ви натворили!

Це такий класний проект, такий гарний і незвичайний

Ви, Саша, прекрасні, бережи вас Бог», «Така мила. Щастя вам та вашій родині

Нагадаємо, що Саша Савельєва та Кирило Сафонов разом більше 9 років. Закохані одружилися в квітні 2010 року. Церемонія відбулася в садибі «Царицино». Їх синок став для співачки первістком, а для чоловіка другим дитиною. У актора є доросла дочка Анастасія.

Не так давно спадкоємиця Сафонова вийшла заміж. Обранцем Анастасії став ірландський фінансист Стівен Мерфі. Заручини пари відбулося 2 роки тому, а цього року вони зіграли весілля. Захід відбувся в Тель-Авіві. Привітати молодят Кирило Сафонов приїхав в компанії Саші Савельєвої та їх малюка Леона. А напередодні весілля Анастасія і Стівен влаштували білу вечірку. До речі, 25-річна дочка Сафонова багато років живе у США.

© Instagram @anastasiasaf
Фото на анонс: Instagram @sasha_savelieva