Незвичайний вибір: Христина Асмус показала фото доньки з басейну

525

Тиждень тому Христина Асмус разом донькою Анастасією полетіла в довгоочікувану відпустку на Мальдіви, про що повідомила шанувальникам у своєму особистому блозі. На жаль, чоловік актриси, шоумен Гарік Харламов, з-за роботи не зміг скласти компанію своїм коханим жінкам, однак турботливий тато завжди з ними на відеозв’язку.

© Instagram @asmuskristina

Читайте також:Батькова дочка: Христина Асмус показала зворушливе фото з батьком

Знаменитість регулярно ділиться кадрами із відпочинку і розповідає читачам свого блогу про те, як проходить її відпустку. Наприклад, днями вона зізналася, що дуже любить засмагати.

Якщо вибирати радикально — плавати або загоряти, то я за засмагати. Причому, у мене немає такого фана засмагнути як можна сильніше, щоб на довше вистачило 🤪 Мені просто подобається сам процес — грітися, думати про всякому, слухати хвилі. А купатися хоч і люблю, але на відпочинку лінь )))) Буває і таке, що я за весь відпустку пару раз на море сходила. Головне ж дихати ))))))) Але в цей раз не так, в цей раз я — міць!))) 💪🏻 За 4 дні аж цілих два рази поринула )))) — розповіла Христина.

© Instagram @asmuskristina

А от її дочка, 5-річна Настя, очевидно, віддає перевагу плавання і відмінно поєднує приємне з корисним. У ці вихідні зіркова матуся поділилася кадрами доньки, яка готується до чергового запливу в басейні.

Ихтиандрик мій 😍 — ніжно підписала фото Христина.

© Instagram @asmuskristina

View this post on Instagram

A post shared by Anastasia Kharlamova (@a_kharlamova_) on Aug 10, 2019 at 6:10am PDT

Захоплені шанувальники залишають компліменти зоряної спадкоємницею, а також відзначають, що Настя все більше стає схожа на свою знамениту маму.

Який милий ихтиандрик! Напевно плаває вже краще всіх)))

Дівчинка — диво і дуже схожа на маму

Яка спортсменка виросла! Років через 12 всіх на Олімпіаді зробить!

Читайте також:Як риба у воді: Катерина Клімова показала відео з донькою з басейну

Відомо, що Настя Харламова займається плаванням з 3 років. Перші заняття для доньки провів зоряний тато. І їй так сподобалося, що вона навіть передумала бути балериною! Зараз Настя регулярно тренується і дуже впевнено почуває себе в водної стихії. Прихильники впевнені, що у дівчинки велике спортивне майбутнє, до того ж нещодавно Христина розповіла, що дочка мріє спробувати себе у фігурному катанні.

Нещодавно вона сказала: «Мам, тат, хочу на фігурне катання». А вона і так зайнята дуже сильно: ходить на плавання, гімнастику, англійська, в арт-студію. Приходить в 5 вечора, у неї один вихідний в тиждень. «Якщо не сподобається, не піде, я закінчу», – продовжила Настя. А ми їй відповідаємо: «А ось ковзани ми тобі купимо, куди ми їх в цьому разі подінемо?» Настя: «Виросту, віддам вам гроші». Спробуємо! — з посмішкою говорить актриса.

© Instagram @asmuskristina, @a_kharlamova_

До речі, у травні цього року зіркові батьки завели для дочки окремий блог. Поки його веде сама Христина і публікує там кумедні відеоролики і милі фотографії дочки.

Нагадаємо, що Крістіна Асмус і Гарік Харламов одружилися влітку 2013 року, а в січні 2014 на світ з’явилася їхня дочка Анастасія. За словами Христини, на весільне торжество вони нікого не кликали і були лише вдвох. Після Рагсу молодята вирушили вечеряти в один зі столичних ресторанів.

Ми не зводили це подія в культ: щоб обов’язково фата, багато гостей. Не можу сказати, що з появою штампа в паспорті в нашому спільному житті щось змінилося. Це була формальність, тому ми зробили все так, як хотіли, — не для друзів, а для себе. Ми провели день разом, у нас був хороший настрій, ми гуляли, фотографувалися, — розповіла актриса в інтерв’ю журналу ОК.

© Instagram @asmuskristina
Фото на анонс: Instagram @asmuskristina