Офіційно: актриса Агнія Кузнєцова розсекретила першу вагітність

751

34-річна актриса Агнія Кузнєцова незабаром стане мамою. Знаменитість приховувала свій цікавий стан, поки це було можливо. Зараз, практично на фінішній прямій вагітності, знаменитість вже не таїть очікування майбутнього малюка. Коли зірка кіно відвідала прем’єрний показ фільму «Текст», вибране для червоної доріжки просторе трикотажне плаття лише підкреслило її форми.

Цікаве відео з офіційним підтвердженням статусу бубущей мами розмістила в своєму блозі колега Ганна Цуканова-Котт. Дивіться!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 15, 2019 at 4:46am PDT

Зазначимо, що актриса перш старанно маскувала зміни у фігурі, використовуючи для цього традиційні в соціальних мережах прийоми: знімки на рівні грудей, спроби приховати животик за яким-небудь предметом, позування спиною, використання архівних кадрів.

Читайте також:Ось-ось за другим: 40-річна Світлана Хоркіна показала кругленький животик

Однак уважні користувачі Мережі помічали, що перш струнка Агнія набула більш округлі форми. Розсекретили майбутню матусю і її колеги. Зокрема, актриса Олена Ксенофонтова.

© Instagram @elena_ksenofontova_official

Нагадаємо, актриса щаслива в шлюбі з танцюристом Максимом Петровим. Пара познайомилася на зйомках танцювального шоу. Пропозицію руки і серця Максим зробив Агнії вже через три місяці після їхнього знайомства: в 2015 році вони зіграли весілля, причому тричі: спочатку скромно відзначили подію в Москві з друзями, потім – урочисто на Алтаї з родичами, а завершили святкування романтично на Мальдівах – наодинці один з одним.

Читайте також:Оленка: Агнія Кузнєцова показала дитячу фотографію

У вересні закохані відзначили річницю весілля – чотири роки разом. В честь цього прекрасного події актриса публікувала архівний знімок, зроблений у день церемонії одруження:

4 роки я щаслива з тобою. Ти найкращий чоловік на землі. Зі святом , люблю, – підписала кадр щаслива дружина.

© Instagram @agniakyza

Вітаємо щасливих майбутніх батьків і бажаємо Агнії Кузнєцової легких пологів!

Фото на анонс: Instagram @agniakyza