«Немов пустотлива дівчисько»: Марина Александрова показала фото без макіяжу

567

Марина Александрова – щаслива мама двох дітей. З чоловіком, режисером Першого каналу Андрієм Болтенко, вони виховують 3-річну дочку Катерину і син Андрія, якому 11 липня виповнилося сім.

© Instagram @mar_alexandrova

У 36 років вона виглядає молодше свого віку і хоче виглядати як можна більш природно. Навіть під час виходів у світ Марина робить максимально прості укладання і майже не фарбується.

На цей раз вона вирішила показати шанувальникам, як взагалі виглядає без макіяжу, і опублікувала у своєму особистому блозі колаж c фотографіями з відпустки.

© Instagram @mar_alexandrova

Шанувальники оцінили природну красу зірки:

Як підліток!

Красунька!!! Чарівна!!! Вік не владний над тобою!!! Немов, бешкетниця!!!👍👍👍❤️❤️❤️

😍👍🤗💞😘Шикарна!!!

Красуня

Обожнюю Вас,Марина Андріївна😍😍

Жваво і красиво

© Instagram @mar_alexandrova

Крім моложавого особи, Марина Александрова може похвалитися стрункою фігурою. Нещодавно вона розповіла про сім правила харчування, які допомагають їй бути у формі.

Хто не навчився в юності, того старість буває нудна, сказала Катерина Велика. Дозволю собі перефразувати імператрицю і написати, хто в юності не подбав про старості, того старість буває складна. Харчування, наша їжа-шлях до дієвої старості (одна з складових). Є 7 золотих правил харчування по Майеру, от вчуся є здорову та смачну їжу, жувати повільно, пити в потрібний час, забути про перекуси, відмовлятися від вечері (2 рази в тиждень) і отримувати задоволення від прийому їжі, а головне не порушувати цього режиму після завершення здорової тижні, – написала Марина.

Днями своїми правила збереження молодості і краси поділилася колега Марини по цеху – актриса Юлія Снигирь. Вона розповіла про 9 простих кроки, які допомагають їй в питаннях довголіття і здоров’я.

Секреты красоты Юлии Снигирь© Instagram @yuliasnigir

Читайте також:

  • Літо, приходь: Марина Александрова показала нові фото сина і доньки
  • Суперкоманда: Марина Александрова показала, як тренується разом з 6-річним сином
  • Нескінченне щастя: Марина Александрова показала фото з обома дітьми
Фото на анонс: Instagram @mar_alexandrova