Непідробна радість: дочка Палажки сходила в зоопарк разом з татом

1392

Співачка Пелагея і її чоловік, хокеїст Іван Телегін, — одна з найбільш непублічних зіркових пар у вітчизняному шоу-бізнесі: їх рідко можна зустріти на заходах, вони практично не діляться знімками в своїх особистих блогах, а в 2017 року подружжя і зовсім видалили свої сторінки, коли на світ з’явилася донька Таїсія.

© Instagram @itelegin07

Однак у вересні минулого року Іван відновив сторінку, чим дуже порадував шанувальників. Ось і цього літа в його блозі з’явилися фотографії з відпочинку з дружиною — вони вирушили на Мальдіви.

Прибули на відпочинок з моєю коханою дружиною 😍🤪

© Instagram @itelegin07

А трохи пізніше спільними фотографіями, але вже з донькою Таєю, порадувала шанувальників сама Пелагея.

© Instagram @pelageya_insta
© Instagram @pelageya_insta

Сьогодні любляча матуся вирішила поділитися з читачами свого блогу новим відео: на ньому маленька Таїсія разом з татом вирушила в зоопарк. Вона розмовляє з пташками, а також дуже смішить батьків тим, що вперто продовжує говорити не «поні», а «коні».

View this post on Instagram

A post shared by Пелагея (@pelageya_insta) on Aug 5, 2019 at 6:45am PDT

Прихильники залишилися в захваті від цих кадрів, якими зіркова сім’я балує їх дуже рідко, і написали безліч теплих слів в коментарях. До речі, багато хто помітив, що тембр голосу Таїсії дуже схожий на мамин:

Боже😍😍😍😍😍😍😍Емоційністю вона в маму😂😂

господи, це ж наймиліша дитина, стільки радості і пустощів!!😻відразу згадала пісню «поні дівчинці катає», тепер знову кілька тижнів буде крутитися в голові😹дякую за піднятий настрій♥️

Яка клеваяяяя😍! Так базікає вже ))! Голосок такий видно сильний 💪 в мамуся🤗❤️

До речі, судячи з спільним фото співачки з маленькою дочкою, дівчинка також успадкувала фамільні риси обличчя мами: підборіддя сердечком і пухкі щічки. Особливо це помітно в порівнянні з архівних фото співачки. Сама ж Пелагея вважає, що дочка — копія тато.

© Instagram @pelageya_insta
Фото на анонс: Instagram @pelageya_insta, @my_lovely_pelageya