Несподівано: Анна Снаткіна стала копією героїні культового фільму з Патріком Суейзі

705

Популярна актриса Анна Снаткіна рідко експериментує з образами, однак нещодавно актриса поділилася фото, на якому вона постала з кучериками, чим дуже вразила шанувальників.

Мені йде? — поцікавилася актриса у своїх читачів особистого блогу.

© Instagram @snatkina_anna

А вчора актриса, яка найчастіше воліє укладання з гладкими волоссям, знову виклала знімок з пишною зачіскою. Кучері стали ще більш об’ємними!

Втома, яка ж ти приємна, якщо є задоволення від зробленого, від прожитого, від отриманого в кадрі😌… — підписала кадр Снаткіна.

© Instagram @snatkina_anna

Більшості шанувальників артистки такий експеримент з іміджем припав до душі, і вони залишили величезну кількість компліментів улюбленої зірки:

Ви найкрасивіша актриса нашого кіно! 👋🏻Самі одухотворені риси обличчя! Спасибі, що Ви є! 👍🏻👍🏻👍🏻

Все-таки кучерики Вас особливо прикрашають!)

Ох ти!Як вам йде 🌺

А ми вважаємо, що вона стала разюче схожа на юну Дженніфер Грей, яка виконала головну роль у фільмі «Брудні танці» з Патріком Суейзі. Дивіться самі:

© Instagram @doctor_proff, @snatkina_anna

Нагадаємо, Анна Снаткіна і Віктор Васильєв – одна з найбільш закритих пар нашого шоубізу. Вони одружилися восени 2012 року, і весілля пройшло в умовах найсуворішої таємності. У квітні 2013 року у пари народилася довгоочікувана донька Вероніка, яку зіркові батьки всі ці роки приховували і не ділилися її фотографіями в публічному просторі. Проте останнім часом подружжя стали розповідати про успіхи Вероніки і навіть показувати її фотографії. Дівчинка з ранніх років серйозно займається художньою гімнастикою під керівництвом легендарного російського тренера Ірини Вінер-Концерт, крім того, захоплюється малюванням, вокалом і вивченням англійської мови.

Анна Снаткина и Виктор Васильев с дочкой© 7 Днів

До речі, нещодавно Анна Снаткіна разом з Веронікою взяла участь в модному показі Yudashkin Kids. Незважаючи на те, що на подіум в той вечір вийшли безліч знаменитостей з дітьми, поява Ганни з дочкою викликало справжній ажіотаж і спровокувало бурхливі обговорення шанувальників про те, на кого більше схожа дівчинка – на тата чи на маму.

© Instagram @tatyanamixalkova

Читайте також:

  • Безцінні миті: Анна Снаткіна вперше показала доньку
  • Перша фотосесія: Анна Снаткіна і Віктор Васильєв знялися на обкладинку журналу з донькою
  • Анна Снаткіна різко змінила імідж
Фото на анонс: Instagram @snatkina_anna