Анастасія Трегубова розповіла про те, як приходить у форму після четвертих пологів

881

35-річна Анастасія Трегубова — одна з найчарівніших і активних багатодітних мам нашого шоу-бізнесу. Більше 10 років вона будує успішну кар’єру на телебаченні і разом з чоловіком Олександром виховує чотирьох дітей: 12-річну Єлизавету, 8-річного Михайла, півторарічну Ніку і малюка, який народився 17 квітня.

Читайте також:Ведуча Першого каналу Анастасія Трегубова опублікувала зворушливе фото з новонародженим сином

Зіркова мама дуже дозовано ділиться інформацією про своїх спадкоємців і приватного життя. Наприклад, вона так і не розсекретила ім’я молодшого сина. Відомо лише, що він народився зростом 52 сантиметри та вагою 3400 кг

© Instargam @atregubova

Днями Анастасія поспілкувалася з журналістами тижневика «7 днів» і розкрила свої секрети краси, а також розповіла про те, як приходить у форму після четвертих пологів.

За словами знаменитої матусі, під час четвертої вагітності вона дала собі установку поправлятися лише в межах норми, і тому з перших днів ретельно стежила за харчуванням. Анастасія зізналася, що під час першої вагітності набрала всього 8 зайвих кілограмів, під час очікування Міші поправилася на 17 кг, а після народження Ніки довелося позбуватися від 10 кілограмів і це далося їй нелегко. Трегубова розповіла, що з-за підвищеного цукру в крові лікар призначив їй дієту №9, яка передбачає повну відмову від солодкого і солоного.

Я їла все варене на пару, легкі супчики і настільки звикла до простої, несолоної і несолодкої їжі, що і зараз дотримуюся цієї «дієти».

Телезірка не стала засиджуватися в декреті і вийшла на роботу вже через 3 місяці після народження сина. Однак, за її зізнанням, в допологову форму ще не повернулася. Анастасія з посмішкою зізнається, що ще не позбулася трьох зайвих кілограмів, але через повернення в робочий режим вони швидко підуть, впевнена вона.

© Instargam @atregubova

Читайте також:Ведуча Першого каналу Анастасія Трегубова показала вправи для відновлення після пологів

Також зіркова матуся розповіла про те, що після останніх пологів вперше зіткнулася з проблемою діастаза, коли під час пологів відбувається розбіжність м’язів преса. Саме тому заняття спортом, до яких вона звикла, були їй протипоказані. За словами Анастасії, їй дуже допомогли найпростіші тренування в басейні, корсет і базова вправа для зміцнення м’язів живота і приливу енергії.

Щоранку роблю «вакуум живота». Натщесерце потрібно випити буквально два ковтки теплої води, зробити вдих і повний видих, а потім спробувати максимально втягнути живіт секунд на десять. Десять підходів щоранку, і ви помітите, як буквально на очах йде живіт і повертається талія, — запевняє Анастасія.

© Instargam @atregubova

До речі, «вакуум живота» не тільки сприяє стрункості, але і дуже корисний для травної, кровоносної та дихальної систем. У вправі задіяна діафрагма і відбувається м’який масаж внутрішніх органів за рахунок припливу крові, а регулярні тренування допоможуть спалити вісцеральний жир, який накопичується навколо органів.

Однак не забувайте, що для цієї вправи існують протипоказання. Так, наприклад, при виразці шлунка, гастриті, грижі, астмі та інших захворювань дихальної системи «вакуум живота» робити не можна. Також не варто забувати, що це вправа протипоказано при вагітності. Так що якщо ви хочете спробувати варто обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Фото на анонс: Instargam @atregubova