Несподівано: принц Вільям розповів про нове захоплення 6-річного сина

874

Діти часто копіюють звички своїх батьків та інших членів сім’ї. Не став винятком і 6-річний принц Джордж. Первісток Кембриджів захопився сільськогосподарською технікою, зокрема, хлопчику тепер подобаються трактори. Звідки у майбутнього короля до них любов? У цьому він бере приклад з діда – принца Уельського.

Читайте також:Що в саду у принца Чарльза: секретний будиночок Джорджа

Нагадаємо, герцог Кембриджський став одним з героїв документального фільму про свого батька «Принц Чарльз: всередині герцогства Корнуолл». Чоловік Кейт Міддлтон зізнався – він радий, що його старший син захопився землеробством. Відомо, що титулована пара активно пропагує ідеї повноцінного дитячого розвитку і заохочує прогулянки на свіжому повітрі.

Він в абсолютному захваті від цього, — зазначив принц Вільям, розповідаючи про інтерес Джорджа до сільгосптехніки.

Територія герцогства Корнуолл, що належить батькові принців Вільяма і Гаррі, становить понад 52 тисяч га землі. Землі є одним із джерел доходів принца Чарльза і його спадкоємців, а також їх обраниць і дітей.

© Instagram @clarencehouse

У документальному фільмі принц Вільям зізнався, що і сам готовий вивчати мистецтво землеробства, чим порадував свого титулованого батьків.

Коли я побачив це, не міг повірити. Я був зворушений тим, що він сказав. Це зробило останні 50 років роботи стоять, – не приховував своїх емоцій принц Чарльз.

Читайте також:Принц Чарльз купив Джорджу і Шарлотті за поросяті

Нагадаємо, старший син королеви Єлизавети II професійно займається сільським господарством. А віддушину він знайшов у садівництві та квітникарстві. Його особиста резиденція Хайгроув-хаус – дивовижне місце. Спочатку тут не було ні однієї галявини, а зараз в резиденції знаходиться один з кращих садів Великобританії. Він створений за принципом секцій, і кожна відрізняє свій унікальний колорит. Приміром, «Сад – сонячний годинник», «Килимовий сад», де клумби нагадують орнаменти на перських килимах, «Луг з польовими квітами». Підкреслимо, що завдяки старанням принца Чарльза в його особистій резиденції зростає частину зникаючих рослин, що знаходяться під захистом програми збереження.

Highgrove garden© Instagram @clarencehouse
Highgrove garden© Instagram @highgrovegarden
Highgrove garden© Instagram @highgrovegarden, @clarencehouse

Коли принц Джордж буває в гостях у дідуся, той залучає його до садових робіт. Наприклад, хлопчик брав участь у посадці бальзамічного тополі. Можливо, в британській королівській сім’ї росте майбутній фермер або садівник!

Фото на анонс: Instagram @familyofwilliamandcatherine, @princegeorge.id