Анастасія Решетова спровокувала бурхливі обговорення шанувальників про стать майбутнього малюка

581

23-річна Анастасія Решетова на початку літа розсекретила своє цікаве положення. Вона і батько майбутнього малюка, популярний виконавець та продюсер Тіматі офіційно оголосили про вагітності в особистих блогах. З тих пір Решетова регулярно ділиться новинами про те, як проходить чарівне очікування.

Читайте також:Анастасія Решетова відповіла на питання про те, чи буде вона народжувати в Америці

Єдине, що знаменитість поки приховує — це стать дитини.

Стать дитини ми нікому не озвучували і тут також озвучувати не будемо найближчим часом, тому не ведіться на провокації преси та жовтих пабликов, — заявила вона в кінці липня.

А нещодавно модель відверто розповіла, що в перші місяці вагітності її мучив токсикоз і гостра реакція на різкі запахи.

З-за токсикозу мені часто доводилося все відміняти і залишатися вдома. А іноді напади блювоти наздоганяли прямо в дорозі або в офісі, а бувало й вночі. Це така особливість організму, у моєї мами було те ж саме під час обох вагітностей, — сказала Анастасія. — Реакція на різкі запахи теж була ідентичною , особливо мене вернуло від запаху часнику)))) Лікарі виписували безліч препаратів, запевняючи що вони нешкідливі, але я практично не пила їх тому що не хочеться перевантажувати зайвою хімією свій організм в цей період.

За її словами, від токсикозу рятувала вода з лимоном і прогулянки на свіжому повітрі, а пізніше все нормалізувалося.

Тимати и Анастасия Решетова© Instagram @volkonskaya.reshetova

А в ці вихідні майбутня матуся поділилася в особистому блозі чудесним селфи і показала свій акуратний животик. Крім того, вона натякнула, що до години Х залишилося всього нічого.

Цікаво, чи сильно ми виростемо за останній місяць ?:) Я була впевнена, що у мене з тижня 25й вже буде величезний живіт і взагалі, вся я буду дуууже величезна!))) Хоча за вагою малюк трохи випереджає реальний термін, але по животу цього зовсім не видно) Він виходить досить акуратний для 8-ого місяця. Досі не можу усвідомити так як в нас жінок може вміститися ціла людина ))

Шанувальники захоплюються акуратним животиком Анастасії, залишають їй добрі побажання та слова підтримки і розгорнули цілу дискусію про ПДР (передбачуваної дати пологів) Анастасії, а також намагаються по формі живота вгадати стать майбутнього малюка.

Анастасия Решетова© Instagram @volkonskaya.reshetova

Настя — Ви чудово виглядаєте! Не переживайте, все буде добре) до речі по животику можна сказати що хлопчик напевно буде. Коли дівчинка, то дуже розносить вшир і маму і живіт)))

Який милий животик) за формою здається дівчинка всередині) Вам шалено йде вагітність

Я дивлюся на вас і дивуюся, ну як можна бути такою витонченою. У мене 30 тижнів, а я як баржа))) Милуюся вами, легких пологів.

початок жовтня, мені здається)

Навіщо людям узд? Закинув фотку живота в инстаграмм, не те що підлогу визначать а навіть термін коли народиться

До речі, раніше стало відомо, що близька подруга Анастасії, співачка Ханна планує подарувати їй дитячу коляску своєї маленької доньки. Ця коляска за останній рік стала по-справжньому зоряною, адже вже встигла стати співачку Нюшу та її доньці, а також Вікторія Лопирьова і її синові Марку Лео.

Анастасия РешетоваФото: Instagram @volkonskaya.reshetova

А мама Тіматі, Симона Яківна, навіть запропонувала влаштувати конкурс на краще ім’я для малюка. Читачі блогу Сімони пропонували назвати дівчинку Амелія або Аміна, а хлопчика — Давид або Дамір, саме ці імена найчастіше зустрічалися у голосуванні.Нагадаємо, що для Анастасії цей малюк стане первістком, а у Тіматі підростає 5-річна дочка Аліса, яка народилася у відносинах репера з моделлю Оленою Шишковой. Незважаючи на те, що пара розлучилася, вони зуміли зберегти дружні відносини і разом виховують дочку.

Алена Шишкова© Instagram @timatiofficial

Нагадаємо, нещодавно Тіматі в компанії близьких друзів, разом з мамою, нареченою і донькою відзначив свій день народження на Мальдівах. А 5-річна Адіса навіть подарувала папі подарунок з натяком.

Читайте також:

  • Чудо-помічник: Анастасія Решетова розкрила незвичайне засіб від розтяжок на животі
  • Тато-гонщик: цікаве відео Тіматі з донькою захопило шанувальників
  • «Я відчуваю таку неймовірну зв’язок з дитиною»: Анастасія Решетова розповіла, як протікає вагітність
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova