Не анорексія: що кажуть фахівці про худобу Кейт Міддлтон

674

37-річна Кейт Міддлтон – володарка неймовірно стрункої фігури. У Мережі не раз обговорювалося, яких зусиль коштує її збереження. Навіть виникали припущення, що герцогиня Кембриджська страждає яким-небудь видом розлади харчової поведінки. Нагадаємо, її титулована свекруха не приховувала свого діагнозу – булімію. Невже і у майбутньої королеви не все в порядку зі здоров’ям?

© Instagram @fanpage.katemiddleton

Читайте також:Тане на очах: як сильно Кейт Міддлтон схудла через півроку після пологів

Користувачі Мережі припустили, що у Кейт Міддлтон може бути анорексія.

Людина вирішує, що він недостатньо стрункий, і тому відмовляється від їжі. Він майже нічого не їсть, тому з психічного рівня хвороба незабаром переходить на фізіологію. Організм починає сам заперечувати будь-яку їжу. Анорексія не тільки завдає великої шкоди здоров’ю, але і є смертельно небезпечною, — пояснює дієтолог Олена Соломатіна.

Однак герцогиня Кембриджська не виглядає так, немов у неї погане самопочуття. При анорексії характерний виснажений вигляд і занепад сил. А Кейт Міддлтон випромінює життєлюбність і позитив. Справа в тому, що у дружини принца Вільяма астенічний статура (ектоморф).

© Instagram @hrhduchessofcambridge_

Це ті самі щасливі володарки худих і струнких фігур, які, як нам здається, ніколи не повніють. Але це тільки на перший погляд. В молоді роки ці жінки дійсно стрункі, але з часом жир може відкладатися не дуже красиво, переважно на талії і спині, в результаті чого формується непропорційна фігура. Жінкам эктоморфного типу простіше стежити за своєю вагою, жир накопичується досить повільно, — пояснює ендокринолог-терапевт Діляра Лебедєва. — Вони часто позбавлені приємних округлостей і рельєфності форм, кутасті і схожі на підлітків. Зовні конституція таких людей нагадує олівець — маленькі плечі, груди, вузькі крижі. Обхват грудей, талії і стегон приблизно однаковий. Довгі руки і ноги. Коротка верхня частина тіла і довгі кінцівки, створюють ілюзію «ноги від вух». Погано розвинена жирова тканина, як правило, відбивається на розмірі грудей, а іноді на її відсутність. Вузькі плечі і грудна клітка, вузькі кисті і стопи, і, яке щастя, вузька талія! Індекс Соловйова, який відповідає окружності зап’ястя, менше 15.

Своєю стрункістю Кейт Міддлтон явно в свою маму Керол. В матір і молодша сестра герцогині Кейт, яка після народження сина залишилася такою ж стрункою, якою і була раніше.

© Instagram @katemid_1985
© Instagram @hrhduchessofcambridge_

Однак справа не тільки в генетиці. Володарка талії 60 см, а саме такий обсяг у Кейт Міддлтон, ретельно стежить за своєю фігурою і правильно харчується.

Є у дружини принца Вільяма улюблені вправи, які вона вважає найбільш ефективними для різних груп м’язів. Виконує їх самостійно, без особистого тренера. За інформацією зарубіжних видань, це базова планка, бічна планка і вправа «зворотній човник». В планці Кейт Міддлтон застигає на 45 секунд і виконує 10 підходів для кожного типу навантаження.

Детальніше про трьох улюблених вправах Кейт Міддлтон для схуднення читайте тут.

А вам подобається фігура Кейт Міддлтон чи вважаєте, що з додатковими 2-3 кілограмами вона стала більш жіночною?

Фото на анонс: Instagram @katestyleguide, @princesscharlotteduchesskate