Не впізнати: Ганна Цуканова-Котт показала фото без макіяжу

415

30-річна Ганна Цуканова-Котт – одна із самих чарівних актрис нашого кіно. Вона, як будь-яка жінка, дуже любить пробувати яскраві образи і часто бере участь у стильних фотосесіях. Крім того, актриса придумала і реалізувала у своєму особистому блозі проект Eat Art. Короткі, але неймовірно атмосферні ролики регулярно приводять у захват її шанувальників, адже в кожному Анна постає в новому цікавому образі і вражає вибором креативного макіяжу і ефектних нарядів.

Читайте також:Несподівано: Ганна Цуканова-Котт розповіла про мінуси свіжовичавлених соків

Днями актриса нарешті відклала всі справи і проекти і відправилася у відпустку, на курорти Туреччини. Анна регулярно ділиться кадрами канікул і вчора вразила шанувальників, продемонструвавши свою природну краси без краплі макіяжу.

Поки я готувала фільм про фільмі про те, як ми знімали #сладкоевидео мої щічки обгоріли і в гості прийшли веснянки! – забавно підписала кадр Ганна.

© Instagram @anna_tsukanova_kott

Шанувальники прийшли в захват від природної краси улюбленої актриси і поспішають залишити компліменти:

Ух красуня!!!!! Милота зашкалює!

Яка ж ви чудова і дуже мила. Прям чудо. Ви чарівна, ніжна частинка щастя)))

З веснянками ви ще красивіше. Аня. Наче сонечко лизнуло)

Нагадаємо, що незважаючи на успішну кар’єру, Ганна встигає бути щасливою дружиною і дбайливою мамою. У вересні цього року актриса вийшла заміж за свого обранця, кінорежисера Олександра Котта. Шанувальники дізналися про це з соцмереж, адже репортаж з місця подій на своїй сторінці вів близький друг сім’ї Володимир Кристовський. Крім нього в Тверському відділі Загсу були присутні тільки рідні і близькі друзі пари. Ганна та Олександр були одягнені в джинси, білі футболки і кросівки.

© Instagram @vova_kristovskiy

Анна познайомилася з майбутнім чоловіком, коли їй було всього 7 років. Починаюча актриса знялася в короткометражному фільмі Олександра, який був його дипломною роботою. Після зйомок вони продовжили спілкуватися. Спочатку Олександр був для Ганни старшим товаришем, за його порадою вона вступила у театральний інститут імені Б. Щукіна. У 16 років актриса зізналася йому в любові, а в 19 років народила сина Михайла. Також у зіркової пари є однорічна дочка Лея, яку Ганна розсекретила лише зовсім недавно.

© Instagram @anna_tsukanova_kott

До речі, відомо, що знаменитість обожнює готувати. Вона часто ділиться в особистому блозі цікавими кулінарними рецептами. Наприклад, у січні актриса розповіла, як приготувати смачну пасту всього за 6 хвилин.

Я мрію відкрити свій ресторан! Думаю, одного разу це станеться. Дуже люблю готувати. Їжа — це моя пристрасть. Мені здається, я знаю про неї не менше, ніж про кіно. Нещодавно навіть задумалася про власних кулінарних онлайн-курсах. Мені здається, що в умовах постійної нестачі часу необхідно вміти швидко спорудити одночасно смачне і корисне блюдо. До речі, мій син Міша дуже любить не тільки готувати зі мною, але і придумувати нові оригінальні рецепти, — розповіла Ганна у торішньому інтерв’ю.

© Instagram @anna_tsukanova_kott
Фото на анонс: Instagram @anna_tsukanova_kott