Не відрізнити: Наталія Подольська показала фото з сестрою-близнючкою, мамою і молодшим братом

853

День народження – відмінний свято. Це привід зібратися разом і згадати цікаві історії. В особистому блозі співачки Наталії Подільської тепер є фотоспогад про свято, юними зірочками якого стали її маленькі племінниці.

4 роки тому з різницею в 2🤷♀️ лише місяця з Темою на світ з’явилися наша Саша ❤️і наша Настя❤️! Ось як це можливо? Сьогодні дівчаткам виповнюється 4 роки! – розповіла про дівчаток співачка. – І я бажаю, щоб по життю наші трійнята 😂 крокували дуже дружно всі разом! Щоб могли завжди розраховувати один на одного, щоб вміли підтримати і порадіти один за одного! Ми намагаємося виховувати їх з величезною любов’ю до родини і до один одного! Щоб цим почуттям вони були просякнуті глибоко і безкомпромісно !!!

© Instagram @nataliapodolskaya

Читайте також:Наталія Подольська показала ніжні сімейні портрети з чоловіком і сином

Іменинниць з днем народження привітали також бабуся Ніна Антонівна і дядько Андрій (мама і брат Наталії Подільської). Фото з самими близькими співачка опублікувала в особистому блозі. І воно вразило шанувальників знаменитостей. Наталя спробувала внести ясність:

Мої передплатники знають, що у мене є сестра – близнючка. Ми з нею дуже близькі.

Нагадаємо, що дружина Володимира Преснякова народилася у великій родині. Крім сестри-двійнята Юліани у Наталі є старша сестра Тетяна і молодший брат Андрій. Передплатники співачки уважно вивчили сімейне фото і відзначили схожість всіх домочадців співачки.

© Instagram @nataliapodolskaya

Зазначимо, що фото з мамою Наталія Подольська публікувала в день її народження. Знаменитість тоді зізналася:

Саме завдяки мамі я — співачка! Це вона розгледіла , відчула і приклала всі зусилля для виконання моєї мрії! Кожен раз дякую матусю за це! Мама завжди була доброю і ласкавою мамою на світі!

© Instagram @nataliapodolskaya

Читайте також:Схожі, як дві фасолинки: Глафіра Тарханова показала фото з мамою

Прихильники Наталії Подільської відзначили, що артистка та її мама – одна особа!

Дуже гарна у вас мама! Ви шалено схожі! Здоров’я і всього доброго!

Ви гідна дочка своєї мами! Ви з нею — одна особа! Матусі вашої саме головне здоров’я! Інше ви дасте!

Мама — красуня! Ви вся в неї! Здоров’я і щастя величезного

До речі, свята у великій родині Преснякових-Подільських завжди проходять весело і з вогником. Приміром, коли святкували 37-річчя Наталі і її сестри Юліани, була організована грандіозна вечірка, на яку запросили багато гостей. Фотозвіт співачка опублікувала у своєму блозі. Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Наталія Подольська (@nataliapodolskaya) on May 21, 2019 at 3:43am PDT

А як проходять свята у вашій сім’ї?

Фото на анонс: Instagram @nataliapodolskaya