Не голодуємо, але холодильник порожній…

583

Мами регулярно діляться побутовими лайфхаками. І це здорово, адже переймати корисний досвід —правильно! Наприклад, на одну із актуальних тем практично для кожної жінки, що приготувати на сніданок (обід, вечерю). Це питання цікавить і молоду матусю з ніком в Мережі Vika, яка хвилюється через те, що її холодильник виглядає порожнім.

Ми начебто не голодуємо, але холодильник порожній. Ось на одній полиці консерви, на другий варення, огірки, гриби стоять, на третій ковбаса, сир, сир сирний, плавлений, на останній полиці каструлі з першим і другим, — перераховує автор. — Овочі, фрукти в ящиках. Що ще покласти?

Читайте також:Що на кухні у зірки: Ані Лорак показала вміст свого холодильника

Подруги вирушили до своїх холодильників і докладно перерахували, що лежить на полицях.

Завжди яйця, молоко, сирки, сир, ковбаса, фрукти, овочі, суп, вечеря, питні йогурти (MomNiki)

У понеділок у мене завжди повний холодильник, а ось до суботи там мишка вішається від голоду. Готую, що в голову збреде. Точніше, яке м’ясо купила. На цьому тижні буде рибний суп з консервів. Крильця з гречкою і брокколі, курячі котлетки з пюре, із залишків пюре ще ліниве пюре з тушонкою з свинини. Ну і відбивні, може рисом і овочами. Кожен день овочевий салат. На сніданок теж як доведеться. Можу зробити яєчню, омлет, млинці, оладки (Яна)

У нас завжди стоять якісь незрозумілі банки з чим то типу «зимового» салату. Мені здається так вже давно… ми навіть коли купили новий холодильник ці банки теж перенесли в нього (Дарина)

У нас є завжди масло вершкове, яйця, сир і сметана. Сосиски, сири, ковбаси —це все не їжа пустощі. Обов’язково два м’ясні страви і пару гарнірів, супи/борщі рідко готую за бажанням (Ольга Сергіївна)

Яйця молоко масло, варення, томат паста, в ящику морква, цибуля, капуста, картопля (Золотко)

Зараз там тільки яйця, каструля з пюре і запечена індичка, солодкий перець, помідори і молоко (Агнія)

Завжди сметана, сир, молоко, сир, овочі, фрукти. Ну і плюс суп, друге. Не думаю, що у вас порожній холодильник. У мене теж в ньому ще стоять соління, варення і яйця. Ну і купа всяких соусів (Бумбошка)

Читайте також:Дієтолог розповіла, які продукти можна їсти на ніч

Завжди сир твердий і сир моцарелла, ковбаса/шинка, фрукти, овочі, молоко, яйця, сир, йогурти та сирки дитячі (Тиша)

Масло, гриби мариновані, пару банок варення рік стоїть вже, шматок сиру ковбаски, усілякі соуси в банках на дверцятах, ікра в банку (Катерина)

А що у вас у холодильнику?

Всі фото: Depositphotos