Немов двійнята: Анна Нетребко показала старшу сестру, з якою вони дуже схожі

421

Сім’я Ганни Нетребко розкидана по всьому світу, але оперна діва часто збирає улюблених людей і ділиться зворушливими моментами зустрічей зі своїми шанувальниками. Приміром, не так давно Анна показувала фотографію зі своїм коханим татом.

Анна Нетребко с папойФото: Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago

А сьогодні у своєму блозі Ганна Неребко виклала знімок, на якому вона зображена зі своєю старшою сестрою Наталею. Різниця у віці між ними — три роки, але можна подумати, що вони двійнята. Це відзначають і користувачі в коментарях до фотографії.

Дівчатка! Як ви схожі!

Красуні! Відразу зрозуміло, що сестри

Фото: Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago

Наталя постійно проживає в Данії, Ганна — у Відні, але це не заважає їм часто бачитися. Вони справно прилітають на свою малу батьківщину в Краснодар. Мама артистки пішла з життя ще в 2002 році. І тепер дочки ніжно піклуються про батька, часто відвідують його і намагаються, щоб він не сидів на місці.

Сестра часто відвідує Ганну у Відні. Вона багато уваги приділяє своєму племіннику. Нагадаємо, Тьяго — дитина від першого шлюбу Анни Нетребко з оперним співаком з Уругваю Ервіном Шроттом. Разом з нинішнім чоловіком Юсифом Эйвазовым вони приділяють багато уваги здоров’ю хлопчика. Тьяго — дитина з особливостями в розвитку.

Нетребко с сыномФото: Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago

Ганна завжди відзначає в інтерв’ю, що саме її чоловік робить все можливе для комфортного спільного проживання, саме він навчив її цінувати сім’ю.

Читайте також:

  • Схудла і щаслива: Анна Нетребко з сином показали проста вправа для стрункості ніг
  • Короткий курс щасливого життя від Анни Нетребко
  • Рецепт від зірки: Анна Нетребко показала свій улюблений сніданок
Фото на анонс: Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago