Не зміг пройти мимо: Данило Козловський показав нового вихованця, якого врятував в Грузії

885

34-річний актор Данило Козловський зворушила шанувальників розповіддю про подорож до Грузії, під час якого з ним відбулася прекрасна історія. Козловський помітив на узбіччі цуценя, коли виїжджав з Тбілісі, і зупинився, щоб допомогти йому. Правда, як зізнався актор, спочатку він опирався першому пориву, адже у нього вже є собака по кличці Груша, знайдена в цих краях:

Але зрозуміло, я виходжу. Звичайно, вийшовши з машини, ми розуміємо, що так просто цю дівчину ми тут не залишимо (я, як великий фахівець, вмить визначив стать, пізніше у ветеринарній клініці,з’ясуватися, що це все ж хлопчик). Ми відійшли в сторону з Лерой, поставили малюка на землю, і поки він пив з брудної калюжі воду, я слабо намагався закликати нас до тверезості і усвідомленості. Поки я розпилювали про нашу зайнятість і живу душу, він підійшов і ліг прямо на мій кросівок, мордочкою на шнурки і подивився мені в очі. Причому без всякої благання в погляді, а якось навіть…мовляв «чого ти розрепетувався, у нас тут так не прийнято». Це був останній і самий переконливий аргумент з його боку.

© Instagram @danilakozlovsky

Звичайно ж, Козловський тут же відправився до ветеринара – і, як виявилося, не дарма. Він також закликав своїх прихильників допомагати бездомним тваринам і дарувати їм своє тепло:

Ми взяли його на руки і поїхали в місто, до ветеринара. Пізніше з’ясується, що у нього кліщ і така кількість бліх, що швидше за все, через два тижні він помер би від анемії. В цей же день ми відлітали назад. Потрібно було зробити величезну кількість щеплень, процедур, оформити документи і легально вивезти його з країни. Величезне спасибі моїм грузинським друзям, які мені допомогли це зробити. Тепер цей пацан спить на теплому килимку, радує нас своєю безпосередністю і космічної добротою в офісі, а у нього є господиня, людина з великим серцем (Лєра, ти крута💙), яка буде його любити. Ну і ми його, разом з нею. До чого я це все пишу. Не тому, що ми хочемо похвалитися своїм добрим вчинком. Немає. Просто, якщо коли-небудь ви задумаєтеся про те, щоб взяти собаку або кішку з притулку або випадково (як я вже двічі), побачите на дорозі і відчуєте, що це все не просто так, беріть і не бійтеся. Ви подаруєте життя і отримаєте натомість стільки любові і тепла, що не будете знати, що з цим робити)P. S. За паспортом хлопець тепер Тбілісо Сихварули, що з грузинського означає Улюблений Тбілісі.

© Instagram @danilakozlovsky

Прихильники залишилися в захваті від чудового вчинку Данила, і від його жалісливого посади, залишивши під знімками безліч теплих слів:

Данило, читаю і захоплююся Вами😊 сама дуже люблю тварин і ніколи не залишаюся осторонь, якщо є можливість допомогти🙏ось так вдома і з’явилися 10 кішок😊😂

Який ви молодець! Низький уклін тим, хто бере тварин з вулиці

Яка ніжна і гарна історія!!❤️і як по-любовно все трапилося

До речі, буквально вчора в родині Юлії Такшиною теж сталося поповнення – вона знайшла маленького кошеняти в підвалі і вирішила залишити його собі:

Дорогі, знайомтеся, наш новий вихованець) знайшли його в підвалі. Розстатися вже не змогли) він був у коробці під іншими коробками. Тобто шансу на життя йому не дали. Але цей дитинча народився під щасливою зіркою. Він вижив) давайте залишатися людьми! Є притулки, є знайомі і друзі, є соцмережі!

View this post on Instagram

A post shared by Yulia Takshina/ Юлія Такшина (@uliatakshina) on Oct 16, 2019 at 1:48am PDT

А сьогодні вона опублікувала пост, в якому познайомила шанувальників з новим членом сім’ї:

Дорогі, знайомтеся Кузьма, він же Кузя! Моє серце було підкорене ім’ям Лимон, але відгукнувся він на Кузю))) спасибі вам за неймовірно цінні поради( без вас я б не впоралася)! Зараз перевели Кузю на молочну суміш для кошенят🍼( до 2 місяців можна). Він їсть її з величезним задоволенням і навіть став мурчати після того як поїсть її))) з лотком поки йде тоговато🙈. Але перемога близька, я впевнена! Ну , в добру путь, Кузьма!

© Instagram @uliatakshina

А у вас є домашні улюбленці?

Читайте також:

  • Волохаті і хвостаті: улюблені собаки знаменитостей
  • Добра історія: три собаки прихистили кошеня і вони стали кращими друзями
  • Собака-доула: домашній вихованець підтримував господарку під час пологів
Фото на анонс: © Instagram @danilakozlovsky