Оксана Самойлова і Джиган стануть батьками в 4-й раз?

1529

31-річна Оксана Самойлова та її 34-річний чоловік, репер Джиган — одна з найбільш міцних і красивих пар російського шоу-бізнесу. Зіркова пара виховує трьох дочок: Аріель, Лею і Майю. Однак на трьох дітей подружжя зупинятися не збираються — це випливає з відповідей Самойлової на питання її прихильників в особистому блозі.

© Instagram @samoylovaoxana

У березні цього року Оксана відповіла на питання, коли вони з чоловіком планують четвертого дитини, на що отримали відповідь: скоро. Потім у неї поцікавилися, кого знаменита пара більше хотіла б – хлопчика чи дівчинку?

Вистачить нам дочок! ))) Сина хочемо! ))) – відповіла Оксана Самойлова.

© Instagram @samoylovaoxana

Ось і зараз ЗМІ стверджують, що зовсім скоро Оксана з чоловіком стануть батьками в четвертий раз. Однак сама бізнесвумен своє цікаве положення не афішує.

© Instagram @samoylovaoxana

До речі, в третій раз Оксана стала мамою якраз у свій день народження: 27 квітня 2017 року, коли народилася Майя, Самойлової виповнилося 29 років. Ні Оксана, ні Джиган, на відміну від інших зірок, таємниці зі свого особистого життя не роблять і з задоволенням діляться своїми фотографіями та знімками дітей у соцмережах.

© Instagram @samoylovaoxana

Блог Оксани Самойлової користується величезною популярністю: зараз на нього підписано майже 9 мільйонів чоловік, які уважно стежать за яскравим життям цього великого зоряного сімейства.

Фото на анонс: Instagram @samoylovaoxana