Не кожному 4-річки під силу: син Володимира Преснякова продемонстрував свою спритність на рукоходе

1260

51-річний Володимир Пресняков та 37-річна Наталія Подольська разом вже 14 років. Весілля вони зіграли 5 червня 2010 року, і рівно через 5 років на світ з’явився їхній довгоочікуваний син Артемій. Зовсім нещодавно вони повернулися з відпочинку в Туреччині, де дуже добре проводили час.

Якраз під час цього відпустки в особистому блозі артиста з’явилося нове відео з участю сина. На ньому вони вирішили здійснити по-справжньому цирковий номер із стрибками у воду прямо з батькових рук. І, як запевняє Володимир, це вийшло у них з першого разу:

Друзі Мої!Це вийшло з першого разу!!!Моє почуття ЛЮБОВІ переповнює ВСЕСВІТ ! Дивитися до кінця ! А МАМА В цей час на концерті Jennifer Lopez!

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Володимир Пресняков (@presnyakovvladimir) on Aug 6, 2019 at 1:12pm PDT

Судячи з усього, хлопчик росте дуже спортивним: сьогодні щаслива мама виклала в свій особистий блог відео, на яких син дуже вправно і швидко передвиется по рукоходу.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 31, 2019 at 3:53am PDT

Наталя дуже цінує сім’ю і часто про це говорить в інтерв’ю. Вона зізнається, що у всі складні моменти життя з нею поруч були саме родичі. Найважче випробування їй допомогли пройти сестра й чоловік. Подільська довгий час не могла завагітніти. Вона планувала народити дитину відразу після весілля, але не вийшло. Знадобилося майже п’ять років, щоб Артемій з’явився на світ. Іноді, зізнавалася вона, було настільки важко, що вона лягала на підлогу і ридала і задавалася питанням «За що?». Тоді Володимир знаходив для неї слова, щоб повернути їй віру в краще, а на зв’язку завжди була сестра Юліана.

Нещодавно у своєму блозі співачка виклала сімейний знімок. На ньому зображена вся велика родина Подільських і Преснякових. На камеру позує син Наталії і Володимира, сестра-близнючка Подільської – Юліана, їх мама – Ніна Анатоліївна, батьки Преснякова-молодшого, його син Микита з дружиною Оленою Краснової.

Наталья Подольская и семьяФото: Instagram @nataliapodolskaya

Читайте також:

  • Не відрізнити: Наталія Подольська показала фото з сестрою-близнючкою, мамою і молодшим братом
  • Відео: син Наталії Подільської та Володимира Преснякова підкорює гірськолижні траси
  • Відео: Володимир Пресняков заспівав з молодшим сином забавну пісеньку
Фото на анонс: Instagram @nataliapodolskaya