Батькова або материна: на кого більше схожа підросла донька Сергія Безрукова і Анна Матісона?

479

45-річний Сергій Безруков – не тільки талановитий актор і співак, але і щасливий чоловік і турботливий батько. Нагадаємо, що навесні 2016 року він одружився на режисера Анна Матісона і вже влітку того ж року на світ з’явилася донька актора Машенька. Восени 2018-го Анна подарувала чоловікові сина, якого назвали Степаном на честь прадіда Безрукова.

Зоряний батько не приховує спадкоємців і з радістю ділиться сімейними кадрами та новинами про дітей. Однак, поки що не показує обличчя сина в соцмережах, щоб вберегти малюка від настирливої уваги преси.

© Instagram @s_bezrukov

Днями Сергій зізнався, що щільний робочий графік не дозволяє йому зараз піти у відпустку, однак у дітей має бути літо, тому сім’я актора відправилася у відпустку до моря поки без нього.

Тато працює — це не означає,що і родина повинна працювати!) Відправив своїх на море! Нехай у дітей буде ЛІТО!))))))) А я потім…) Щастя — це коли всією душею радієш за СВОЇХ!!!) Стьопа вперше побачив ТЕПЛЕ МОРЕЕЕЕЕЕЕЕ! – він написав в особистому блозі.

© Instagram @s_bezrukov
© Instagram @s_bezrukov

А в ці вихідні актор поділився милим кадром з підрослими донькою, яка із задоволенням купається в морі і насолоджується канікулами.

Маша і море!!!!!!! – підписав знімок Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

Захоплені шанувальники залишають добрі побажання сім’ї улюбленого актора і відзначають, що Маша з віком все більше схожа на знаменитого тата.

Коли твоя дитина щасливий -ти щасливий подвійно! Яка гарна у Вас донечка-така світла дівчинка!!! Відмінного відпочинку Вам — яскравого сонечка і приємного проведення часу разом з улюбленою родиною!!!!

Батькова дочка! Копія татка! Здоров’я, щастя і кохання вашій родині!!!

Яка дівчинка! Ясноока! Татова копія! Наймиліша русалочка в світі!)

На кого больше похожа дочь Сергея Безрукова и Анны Матисон © Instagram @s_bezrukov

До речі, Машенька зростає господарської та активною дівчинкою. Вона допомагає мамі по дому і вже вміє пекти печиво і пироги для папи. Крім того Маша дуже любить читати і ходити разом з татом до нього на роботу. За словами Сергія, донька вже вивчила весь дитячий репертуар Губернського театру. Днями їй виповнилося 3 роки і звичайно зоряний тато зворушливо привітав малечу в особистому блозі.

Маші сьогодні три роки!!!!)))) Вже три роки) Як час летить…. Машенька) — такий підписом супроводив знімок Сергій.

© Instagram @s_bezrukov

Будь-який час з Машею — улюблене. Похід в зоопарк або щоденне купання — все це приносить радість, тут і говорити нема чого, я не з тих, хто ухиляється від повсякденних занять, навпаки, кайфую, що можу сам заколочки приколоти або спати укласти, — з посмішкою розповідав раніше в інтерв’ю Безруков про дочку.

© Instagram @s_bezrukov
Фото на анонс: особистий блог зірки