Не колискова: Регіна Тодоренко показала, які пісні співає синові

509

29-річна Регіна Тодоренко і 33-річний Влад Топалов стали батьками в грудні минулого року. На світ з’явився їхній синочок, якого назвали Михайло. Однак знаменита пара приховує обличчя малюка.

Тим не менш, зіркові батьки регулярно розповідають про свого спадкоємця. Приміром, Регіна Тодоренко поділилася відео на тему, яку пісню вона співає первістку. І це не дитячі пісеньки, не традиційні колискові. Виявилося, що телеведуча воліє один з радянських хітів — пісню Алли Пугачової «Мільйон червоних троянд».

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 2, 2019 at 5:38am PDT

Зазначимо, що знаменита матуся не стала йти в декретну відпустку. Тому турботи про дитині Регіна Тодоренко вміло поєднує з материнством.

Телеведуча раніше зізнавалася, що після народження Михайлика їй було страшно виходити на роботу. Знаменитість просила поради з приводу грудного вигодовування в багатьох знаменитих матусь.

Більшість з них сказали: ні, ні, ні, ніякого годування груддю, або ти працюєш, або ти з дітьми. Але я намагаюся балансувати. Я скрізь беру Мішу з собою, годую в перервах, просто мені без нього погано. І всі робочі процеси залежать від годування маленького Владики: як тільки цокає годинник, я розумію, що треба тікати, – з посмішкою говорить Тодоренко. І, як виявилося, поєднувати роботу з догляду за малюком можна.

© Instagram @reginatodorenko

А якщо стає не просто, а допомогу приходить зовсім не нянька. Знаменитість пояснила, чому відмовилася від послуг професійної Мері Поппінс і хто допомагає їй все встигати.

Тут теж такий момент — няня чи бабуся? У книзі Петрановской «Selfmama» хороший питання задають: Аріну Родіонову всі знають, а от маму Пушкіна як звуть? Я багато про це думаю і вважаю, якщо є рідна людина, яка може допомогти, краще скористатися цією допомогою. Ми взяли няню на перший час, але мені не сподобалося, а Влад сказав: «Все повинно бути так, як тобі зручно». Так що нам зараз допомагають всі наші родичі. Його батьки передають нам їжу, мої — приїжджають, дивляться за чоловічком, коли я на зйомках… Ну це добре, мені здається, це такий великий, цікавий процес, – вважає Регіна.

© Instagram @vladtopalovofficial

Чекаємо нових цікавих новин про те, як росте маленький Михайло!

Фото на анонс: Instagram @reginatodorenko