Не просто вода: Ляйсан Утяшева поділилася простим рецептом для краси і тонусу

946

34-річна гімнастка Ляйсан Утяшева давно пішла з великого спорту, однак зі здоровим способом життя вона на «ти». Знаменитість щедро ділиться своїми знаннями, як схуднути і зберегти струнку фігуру, які вправи підтримують організм у тонусі, а також які продукти допоможуть скинути зайву вагу.

Наприклад, нещодавно вона показала свою ранкове тренування і пояснила, що рекомендує починати день з пробіжки на голодний шлунок:

Як завжди кажу, не треба відразу починати з потужною навантаження і зі строгих дієт. Це працює тільки до першої травми / больових відчуттів з незвички… Закінчується це, як правило, в кращому випадку на другий тижня, зі словами: «мені не допомогло».

Плавно вводимо ранкову зарядку, біг, ходьбу. Для початківців вистачить всього 5-10 хвилин. Мій топ — біг натщесерце.

Є думка, що пробіжка на голодний шлунок після підйому допоможе спалити на 40% більше калорій, ніж у вечірні години.

Вашому тілу знадобиться паливо, щоб зробити пробіжку, а в топку підуть зайві жирові запаси.

Перевірено на особистому досвіді. Ранкова пробіжка допомагає розігнати обмін речовин до максимуму на цілий день. І максимально зарядитися енергією.

Зі свого спортивного минулого можу також підмітити: користь бігу вранці полягає в меншому навантаженні на хребет. Після робочого дня диски хребців трохи просідають і більше травмуються під час бігу (це інформація для тих, у кого є проблеми з колінами або зі спиною)

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Oct 14, 2019 at 12:25am PDT

А днями Утяшева стала героїнею нового випуску «Що в торбинці» Vogue Russia і розповіла, що носить з собою кожен день. Так, вона пояснила, що завжди в її сумочці є термос з теплою водою:

Лікарі кажуть, що холодна вода не засвоюється, можна тільки горло посадити.

Тепла чиста вода не вимагає перетравлення: відразу потрапляючи в кишечник, вона ефективно зволожує і очищає організм. Зокрема, очищається кров, поліпшуються процеси природної детоксикації тіла через нирки, шкіру і лімфатичну систему.

© Instagram @liasanutiasheva

Крім того, у неї, матері двох дітей, в сумочці завжди є дитячий крем — на той випадок, якщо у дітей обвітритися шкіра — і краплі для сну. Нагадаємо, разом з шоуменом Павлом Волею гімнастка виховує Роберта (6 років) і Софію (4 роки). До речі, пара розсекретила обличчя дітей і поділилася їх фотографіями у себе на сторінках зовсім недавно.

© Instagram @liasanutiasheva

До речі, нещодавно Ляйсан докладно розповіла про харчування, оскільки одні тренування не допоможуть поліпшити фігуру:

Відповім на найпопулярніше питання: «я все роблю, але нічого не допомагає». Так не буває, питання до вас: Що конкретно ви робите? І може це якраз той яскравий випадок про який я писала: 109 дієт, 15 секцій і нічого не допомагає?

Починати завжди необхідно по-тихоньку, не навантажуючи себе відразу всім підряд, а також почати контролювати своє харчування і кількість споживаної їжі!

Без правильного раціону — ніякі вправи не допоможуть.

Якщо ви реально перестанете є шкідливі продукти, розберетеся зі своїм режимом харчування, через час ви точно помітите результат.

  • Зверніть увагу на етикетки, якщо ви бачите підсилювачі смаку або незрозумілі вам написи — відмовтеся від цих продуктів.
  • Також виключите з раціону борошняні продукти, їжте й пийте хоча б за 2 години до сну.
  • Перед сном візьміть за правило прогулюватися довкола будинку. І засинати без телефонів — так мозок за годину до сну відпочине від всієї соціального життя.
  • Хваліть себе за міні-подвиги! Все геніальне просто. Просто спробуйте 💥
© Instagram @liasanutiasheva
Фото на анонс: Instagram @liasanutiasheva