Не так, як у всіх: принцеса Беатріс розповіла про своє майбутнє весілля

691

В наступному році ще одна щаслива наречена скаже «так» своєму обранцеві. Під вінець підуть 30-річна принцеса Беатріс, старша дочка принца Ендрю і Сари Фергюсон, і її коханий, італійський мільярдер Едоардо Мапелли Моцци.

Однак шанувальники британської королівської сім’ї можуть бути розчаровані… Як інформують зарубіжні видання, принцеса Беатріс вирішила змінити традицію святкування весіль. Так, вона не хоче грандіозного свята у Віндзорі! Старша дочка принца Ендрю планує скромну церемонію для близьких. І, можливо, дійство відбудеться на задньому дворі будинку її батька Royal Lodge.

Читайте також:Принцеса Євгенія опублікувала зворушливий фільм з весілля до першої річниці

Відомо, що весілля буде оплачена за рахунок особистих коштів, а не за рахунок платників податків. Імовірно, рішення принцеси Беатріс не привертати увагу громадськості до свого весілля пов’язано з негативною реакцією на святкову церемонію її молодшої сестри Євгенії, яка вийшла заміж в 2018 році. Нагадаємо, подія обійшлося британцям приблизно в 2 мільйони фунтів стерлінгів (161 714 220 руб.). В основному це були витрати на забезпечення безпеки.

© Instagram @yorksisters.fashion, @johncainphotography, @beatriceandeugenie.ofyork

Принцеса Беатріс має намір відмовитися і від трансляції весілля. І тут вона хоче позбавити себе від збентеження, яке відчувала її молодша сестра. Нагадаємо, телеканал BBC відмовився від ведення прямого ефіру з весілля, так як, на думку керівництва, це подія свідомо не могло бути рейтинговим. Тим не менш телеглядачі побачили церемонію: відео передавав місцевий канал ITV, а також ряд королівських соціальних мереж.

Читайте також:Такого в королівській родині ще не було: у принцеси Беатріс буде особливе свідоцтво про шлюб

Сподіваємося, що принцеса Беатріс і її наречений Едоардо Мапелли Моцци не засекретят своє весілля остаточно. Адже це так красиво: щасливі і красиві наречені, розкішне весільне плаття, милі маленькі пажі і дівчатка-квіткарки, зворушливі клятви один одному…

© Instagram @beatriceandeugenie.ofyork

Чекаємо гарних новин про майбутню у 2020 році весільної церемонії!

Фото на анонс: Instagram @princesseugenie, @hrhthedukeofyork