Нова by kilian ultra matte liquid lip color # 362 rose cruelle / порівняння з помадою by kilian в стіку

1112

Матові рідкі помади я довго обходила стороною. Залишилася байдужою до багатьох популярних екземплярів (lime crime, nouba, nyx і т.п.). Але by kilian вміє переконувати: -) позитивний досвід використання помади в стіку, бажання отримати стійку версію, а також безкоштовна доставка і делюкс мініатюра парфуму в подарунок до замовлення зробили свою справу 🙂

Я вже висловлювала захоплення з приводу оформлення помади в стіку (пост), тут витриманий той же стиль .

Тюбик рідкої помади довше, але тонше класики.

І, звичайно, вище за рахунок подовженої форми. об’єм майже однаковий: 3 г — стік, 3,5 мл — рідка помада.

аплікатор пухнастий. Сам наконечник трохи зігнутий і тонше стандартних, але це не доставляє незручностей у використанні.

віддушка та ж, що і у помад у віршах, — парфумерна — love. Смаку немає!

відтінок чудовий. Мені взагалі подобається розширена палітра by kilian. З тих пір як до червоних додалися рожеві і нюдові, вибір відмінний. Зручно, що відтінки рідких помад 8 повторюють відтінки помад в стіках . Вибираючи першу, я коливалася між теплим рожевим tempting rose і холодним — rose cruelle. Тому вибір нової помади в інтернеті не був складним: -) тепер у мене є обидва кольори в різних текстурах.

Помада ультра матова . Якщо ви не любите матові, то не варто (як я) розраховувати на те, що покриття буде злегка матовим 🙂 виробник чесний на 100 %.

Помада неймовірно стійка . Якщо наносити на голі губи, то помада тримається від 6 годин і не змащується під маскою! нещодавно я писала про стійку помаду tom ford (пост), у якій є прикрий нюанс — вона трохи змащується під маскою і змащене стерти важко. Помада by kilian ultra matte liquid lip color-стійка в хорошому сенсі слова:

— тримається на губах від 6 годин

— не розмазується під маскою

— під час їжі контур може «поїхати», але це легко виправити звичайною сухою серветкою.

як помада виглядає на губах залежить від самих губ. Чим більш гладкі, зволожені і щільні губи, тим, зрозуміло, краще «сяде» помада.

У мене губи не тільки рельєфні, але і сухуваті. (пора б вже привчити себе користуватися бальзамами не тільки взимку за потребою, а регулярно). Отже помада на голих губах лежить відповідно-сухо. Але! чим тонше шар, тим менш сухо виглядає і відчувається помада. Завдяки пігментованості насичений колір і матовість зберігаються і в тонкому шарі.

варіант нанесення № 1.

На цих фотографіях помада нанесена аплікатором, тричі (!) витертим об шийку тюбика.

варіант нанесення № 2.

Трохи менш матовою і трохи менш стійкою стає помада, нанесена поверх бальзаму в стіку.

Окремо варто відзначити поведінку помади на стику губ. Поведінка ідеальне — на відміну від багатьох стійких помад, що фіксуються чіткою (часто помітною при розмові) лінією, перехід плавний. Можливо, в цьому заслуга не тільки текстури, але і відтінку.

варіант нанесення № 3.

А якщо наносити помаду поверх рідкого бальзаму, то фініш ще далі йде від ультра матового і виходить навіть сатиновим.

Це найменш матовий з можливих варіантів без шкоди для стійкості.

Жарким серпнем я частіше використовувала перший варіант нанесення, зараз, холодної осені-другий або третій в залежності від того, який бальзам попадеться під руку.

Термін використання: 1,5 місяці

Ціна: 4122,50 рублів

Оцінка: 9/10

Висновок: нова стійка рідка помада by kilian ultra matte liquid lip color порадує любителів матових помад і власників безпроблемних губ. Мені комфортніше носити цю помаду з бальзамом. Особливо подобається відтінок-яскравий, але повсякденний, універсальний. Можливо продублюю його і в сатиновій версії помад by kilian :-).