Що подарувати на день вчителя: 10 ідей незвичайних подарунків

331

Щорічно в кінці вересня в батьківських чатах починається легка паніка: люди болісно вибирають, яким же небанальним способом можна віддячити вчителів за їх самовідданість і нелегку працю. У хід йдуть «залізні» аргументи, особистий досвід, гроші з комітету і навіть нервові клітини батьків! пропонуємо вам зняти з себе цей важкий тягар і ознайомитися з нашою версією списку «що подарувати на день вчителя: 10 ідей незвичайних подарунків».

1. Електронна книга

Зручний і, головне, практичний подарунок, який підійде будь-якому вчителю незалежно від специфіки його предмета і переваг в літературі. Такий подарунок залишиться з викладачем на довгі роки і істотно полегшить вміст його і без того важкої сумки — необхідні підручники і словники можна буде закачувати в простий у використанні девайс.

2. Подарункові сертифікати

Відмінна альтернатива набридлим квітам і цукеркам. Особливо такий варіант підійде для тих, хто ще не знає переваг вчителя. Найскладніше тут-вибір магазину, але впевнені, ви з ним впораєтеся! оригінально піднести такий подарунок допоможе саморобна листівка і яскрава стрічка.

3. Набір блокнот + ручка

Ще один варіант професійного подарунка для педагога. Як не крути, а без канцелярського приладдя вчителям не обійтися, і такий набір буде актуальний завжди.

4. Солодкий подарунок

Цукерками вчителів не здивуєш — багато років саме вони залишалися лідерами серед подарунків для педагогів. На щастя, тепер солодкі презенти є на будь-який смак-від меду до наборів чаю з печивом. Радимо ненав’язливо уточнити у вчителя, чи немає у нього алергії, щоб уникнути незручних моментів.

5. Квітка в горщику

Хорошою альтернативою для зрізаних букетів, які зів’януть приблизно через тиждень, є рослина в горщику.

Всім викладачам абсолютно спокійно можна дарувати наступні кімнатні рослини-орхідеї, гортензії, аденіуми, фіалки, фікуси. Прикрасити рослину в горщику можна за допомогою яскравої стрічки і блискучою обгортки.

6. Зовнішній акумулятор

Для викладачів, що йдуть в ногу з часом, відмінним подарунком стане зовнішній акумулятор. Стане в нагоді не тільки в шкільних робочих буднях, а й на відпочинку.

7. Затишний в’язаний плед

У це осіннє свято плед буде особливо актуальний. Це практичний подарунок, яким вчитель зможе користуватися не тільки вдома, але і на роботі в особливо холодні дні. На щастя, варіантів пледів зараз величезна безліч!

8. Вічний календар

Здавалося б, в наше століття високих технологій необхідність в календарях відпала зовсім, проте вічний дерев’яний екземпляр стане досить оригінальним подарунком для вашого педагога.

9. Букет з канцелярського приладдя

Пам’ятаєте, як було у фільмі»вам лист»? «я б подарував вам букет відточених олівців…»

Що ж, це прекрасний подарунок для вчителя. Як ми говорили вище, канцелярія ніколи не буває зайвою для представників цієї професії, а оригінальність вашу обов’язково оцінять. В інтернеті можна знайти безліч посібників зі створення саморобного букета.

10. Набір для самостійної творчості

Подаруйте своєму вчителю … Можливість самореалізуватися у творчості! варіантів безліч: набір для вишивання, картина за номерами або сертифікат на майстер-клас з образотворчого мистецтва (неважливо — будь то година роботи зі скульптурою або акрилова живопис). Впевнені, цей варіант ваш викладач оцінить високо.

Найголовніше у виборі будь — якого подарунка-це щирість і увагу. Зберігайте собі наш список» що подарувати на день вчителя: 10 ідей незвичайних подарунків » і вибирайте свій варіант!