Ніжність і щирість: Олена Подкамінська поділилася кадрами неймовірною фотосесії з дочками

402

Неможливо повірити, але в квітні цього року, одна із самих чарівних актрис нашого кіно, Олена Подкамінська відзначила ювілей – 40 років.

Артистка встигає багато і успішно зніматися в кіно і виховувати двох доньок, 8-річну Поліну від першого шлюбу з бізнесменом Олександром Пляцевым і 2-річну Єву, яка народилася в нинішньому шлюб актриси і підприємця Дениса Гущина.

Зіркова матуся ретельно охороняє спокій своєї сім’ї і не часто радує передплатників свого блогу сімейними фотографіями. Вона зовсім недавно розсекретила зовнішність молодшої дочки, а свого чоловіка воліє не показувати в соцмережах. Про обранця актриси взагалі дуже мало інформації, однак судячи з того, що розповідає про нього Олена в рідкісних інтерв’ю, у них щасливий, гармонійний шлюб.

ПодкаминскаяФото: Instagram @podkaminskaya_

Наприклад, взимку знаменитість зізналася, що чоловік став її особистим тренером і допомагає їй відкривати для себе нові фізичні активності.

Денис завжди дуже багато займався спортом, йогою, дихальними вправами, а останнім часом став освоювати систему фізичної активності, яка через спеціальні вправи включає всі м’язи людського організму. Ось в цьому він і став моїм наставником. Щоранку він проводить зі мною двогодинні заняття на узбережжі і це фантастично здорово на мене впливає: тонізує, і дає відчуття зібраності і радості

А сьогодні Олена поділилася з шанувальниками кадрами неймовірно атмосферної фотосесії, в якій крім Подкаминской взяли участь її дочки. Фотографії вийшли дійсно казковими і дуже ніжними. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Олена Подкамінська (@podkaminskaya_official) on Sep 20, 2019 at 9:57am PDT

Буває ж так. Спочатку було сіро і прохолодно, а прибули на озеро, і раптом з’явилося сонце, і потепліло, і було всім добре і легко. І навіть діти, що не завжди трапляється, і дихали спокійно, і грали неспішно, і все само собою гармонійно склалося.І результат нашої зустрічі виявився чарівним. Тепер це одна з моїх найулюбленіших фото-зустрічей. Як ніби я мріяла колись саме про таких моментах і кадрах. Про такому стані спокою і довіри, — підписала кадри Олена.

Шанувальники прийшли в захват від казкової сімейної фотосесії і поспішають залишити улюблену акторку і її дочкам компліменти і добрі побажання.

Дуже красиво! Така материнська ніжність і любов, навіть через фото відчуття тепла

Ніжність і щирість. Неймовірно красиво

Яка Ви круті!!! І ваші донечки – краса! Я навіть сльозу пустила, такі зворушливі фото…

ПодкаминскаяФото: Instagram @podkaminskaya_

До речі, відомо, що Подкамінська – популизатор здорового харчування. Олена неодноразово говорила, що систему правильного харчування їй прищепили батьки з раннього дитинства і зараз вона намагається впровадити її будинку. Актриса вважає – це один із гарантів того, що доля дитини піде за щасливого і здорового шляху.

Якщо говорити про суть питання про ті чи інші заборони, то тут є один парадокс! Мова взагалі не йде про те, щоб дитині забороняти їсти солодке, ковбасу салямі, консерви або фастфуд в Макдоналдсі. Сім’ї треба створювати таке середовище, яка з народження пронизувала б культурою всі сфери його життя і органічно прилучала до корисного і правильного.Гігієна харчування — це теж культура, як і те, що відноситься до фізичного розвитку або моральному вихованню. Коли ми дитині щось забороняємо, то найчастіше це відноситься до вже упущеної нами, дорослими, ситуації, — впевнена зіркова матуся.

Елена ПодкаминскаяФото: Instagram @podkaminskaya_

Читайте також:

  • Олена Подкамінська вперше показала обох дочок
  • Моменти щастя: Олена Подкамінська показала кадри з обома дочками з відпустки
  • Копія мати: Олена Подкамінська показала портрет з 2-річною донькою в день її народження
Фото: Instagram @podkaminskaya_