Нітрохи не змінилася: Наталія Антонова поділилася фотографією, на якій їй 19 років

885

45-річна Наталія Антонова в кінці грудня минулого року в четвертий раз стала мамою. У них з чоловіком Миколою Семеновим народився ще один син, ім’я якого не розголошується. У подружжя вже підростають два загальних спадкоємця, Микита і Максим, також у Антонової є старший син Артем, який з’явився на світ у 1997 році, у першому шлюбі актриси з Олександром Вершининым.

Проте актриса виглядає набагато молодше свого віку, і сьогодні вона опублікувала знімок, на якому їй всього 19 років. Шанувальники прийшли в захват, адже за 26 років зірка практично не змінилася!

© Instagram @n.antonova

Читачі особистого блогу Антонової залишили безліч компліментів в коментарях:

З роками все краще і краще👍Любимо Вас різну🤗🌹🌹🌹

Вас не змінює час.Зараз ще краще,щастя Вам,міцного здоров’я Всім!!!💗💗💗

Зараз така ж як і 26 років тому🤗💖 красива дуже💕

Добре виглядати Наталії допомагають правильно сформовані звички, про яких вона розповідала в одному зі своїх інтерв’ю:

Наприклад, я не курю, не п’ю алкоголь, висипаюся, себе не витрачали. Організовую свій час, щоб не втрачати енергію і «дожити» до кінця проекту. У мене у всьому правила і дисципліна. Звичайно, коли закінчуються зйомки, я відпочиваю зі своєю родиною, ми займаємося спортом, подорожуємо. Ще у мене багато хобі. Займаюся садом, обожнюю готувати, шию, вишиваю і плету…

Вона також вже розкривала свій секрет стрункості і краси.

Мене часто запитують: «Чому ти така струнка? Напевно, нічого не їсть після шести?» Ні, просто я люблю мити підлоги, гладити, займатися садом. Я все це роблю сама і синів до праці привчаю, — зізналася актриса.

© Instagram @n.antonova

Актриса зізнається, що зовсім не може сидіти без діла:

Вдень я не дозволяю собі навіть прилягти на хвилинку. Мені здається, ще встигну років через 30 посидіти, помріяти в кріслі-качалці. Хоча навряд чи. Постійно кручусь, щось роблю по дому. Мене батьки привчили з дитинства: не можна байдикувати… Я звикла до порядку, до режиму. Мені важко розслабитися. Але я намагаюся. Раніше була пряма як рейки, така правильна-правильна. Прагнула до ідеалу у всьому. Тепер дозволяю собі імпровізації, стала спокійніше. Не картаю себе, якщо щось не встигла зробити. Я вже не одержима роботою, як раніше.

Незважаючи на щільний гастрольний графік, Антонова стверджує – на першому місці для неї стоїть сім’я, а потім вже все інше. Старший син зірки пішов по її стопах: хлопець закінчив коледж Олега Табакова і тепер грає у театрі.

©Instagram @n.antonova
Фото на анонс: особистий блог зірки