Ніякого животика: Марія Миронова показала фігуру після пологів

1515

46-річна Марія Миронова – відома актриса і представниця відомої акторської династії Мироновых-Менакеров цього літа невимовно здивувала прихильників новиною про те, що вона вагітна другою дитиною. У серпні вона поділилася фрагментом відео із своєї відпустки, де чітко видно її кругленький животик.

Який же це дивний час в очікуванні нового життя. Час тече так повільно, як в дитинстві. Ти хвилюєшся , переживаєш, хочеш поквапити, живеш у майбутньому. А потім в якийсь момент починаєш відчувати її, цю життя, вона вже тут і зараз , вона є, б’ється, хоча ще не народилася. І цей момент «тут і зараз» самий прекрасний і єдино справжній, – зворушливо підтвердила свою таємницю актриса пізніше в особистому блозі.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Читайте також:За другим: 46-річна Марія Миронова підтвердила свою вагітність

Другий син актриси з’явився на світ в Греції, в кінці вересня. Вона поділилася цією чудовою новиною в особистому блозі і показала зворушливий кадр з відбитком маленької ніжки.

Наше грецьке диво з’явилося на світ, – написала зіркова матуся.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Читайте також:Вітаємо! 46-річна Марія Миронова стала мамою вдруге

А в ці вихідні, через всього лише трохи більше місяця після пологів, актриса продемонструвала свою фігуру і довела, що практично повернулася в допологову форму.

Шанувальники захоплюються чудовою фізичною формою знаменитої матусі і, крім компліментів, цікавляться, коли ж Марія з родиною повернеться на батьківщину.

Мария Миронова до и после родов© Instagram @mariya_mironova_actress

Адже буквально днями вона поскаржилася в особистому блозі, що дуже скучила за домівкою.

Хочу Додому. Мама, Син, Москва, Кішки, фонд Артист, Театр хочу до вас, – зізналася вона.

Але Марія в діалог з передплатниками не вступила і швидше за все, все ж проведе разом з малюком зиму в теплій Греції.

До речі, Миронова довгий час не розкривала ніякої інформації про свого обранця і батька її другого сина. Однак, щоб припинити чутки і плітки сама розповіла про нього.

Дорогі мої,перебуваючи в декретній відпустці , маючи багато вільного часу, мені було просто цікаво подивитися до чого дорослі, освічені люди, які займаються журналістикою, можуть дійти. Як з’ясувалося до ручки! Щоб розвіяти всі сумніви хочу офіційно заявити, що мій офіційний шлюб відбувся в Греції більше року тому , після двох років спільного життя, а саме на острові Санторіні. Я планую народжувати в найулюбленішою нами країні , а саме Греції. Мій офіційний чоловік і батько моєї майбутньої дитини є Директором з розвитку російсько — японської компанії, що займається медичними технологіями, ( не суднобудівництвом і не акторством))), він — НЕ ЯПОНЕЦЬ))), щоб уникнути пересудів, його ім’я – Андрій (на численні прохання моїх передплатників)) і він дійсно є тезкою мого сина і навіть батька!!! Ура, преса ви хоч щось вгадали! Респект. На все вищевикладене є офіційні посвідчення, які навряд чи будуть цікаві нашим друкованим виданням, оскільки у них, незважаючи ні на що, завжди свою думку.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Нагадаємо, що Марія Миронова вперше стала мамою в 19 років. Від першого шлюбу з бізнесменом Ігорем Удаловым на світ з’явився Андрій. Зараз молодій людині вже 27 років. Він живе самостійним життям, окремо від мами. Він вирішив продовжити сімейну династію і закінчив Щукінське училище, служить в театрі імені Вахтангова і пробує свої сили в кіно.

Я виховувала його дружбою. Я, напевно, занадто демократична мама. Єврейська. Це важливо — те, що я Менакер. Дуже болюча була. Але і дуже демократична. А надто тому, що зараз вже не знаємо, хто у нас мама, а хто тато. Безумовно, є повага, але момент старшинства змазаний, — розповіла Миронова в інтерв’ю журналу OK!

© Instagram @mariya_mironova_actress
Фото на анонс: Instagram @mariya_mironova_actress