Знову мама: дочка Дмитра Хворостовського показала перший знімок новонародженого сина

1553

Марія Хворостовская стала мамою вдруге. Малюк Лео з’явився на світ через рік після народження сестри Арії. Радісною новиною поділилася сама мама в своєму блозі.

Два тижні тому ще одне диво сталося в нашій родині. Тихе гармонійне появленине на світло в домашньому басейні. Ми любимо тебе, малюк Лео. Наші серця сповнені любов’ю, — підписала Марія знімок з малюком.

Мария Хворостовская с сыномФото: Instagram @mariahvo

Марія і її чоловік, португальська фотограф Феліпе Меггиоларо Маркс, розписалися в травні цього року. Торжество пройшло в Лондоні, куди прилетіла вся велика родина Хворостовских. Брати і сестри Марії і друга дружина Дмитра Хворостовського – Флоранс. Вона написала ніжне послання молодятам у себе в блозі.

Сьогодні був незвичайний день для нашої сім’ї. Спасибі вам за запрошення на весілля. Це була дуже красива церемонія. Маша, я знаю, що твоя мама дивиться на тебе і відчуває гордість і радість за тебе (мама Марії Хворостовской померла в 2015 році — Приміт.ред.). Побачити Сашу і Даніель —значить так багато для мене і моїх дітей. Впевнена, що Діма був би щасливий, побачивши нас разом. Бажаю вам багато щасливих років разом. Благослави вас Бог! — звернулася Флоранс.

View this post on Instagram

A post shared by Florence (@flosha1) on May 25, 2019 at 12:04pm PDT

Свадьба Марии ХворастовскойСвадьба Марии ХворостовскойФото: Instagram @mariahvo

Марія — прийомна дочка Дмитра Хворостовського, але від цього ані трохи не менш улюблена. Він ніжно любив її і дбав про першої доньки своєї дружини, балерини Світлани Іванової. Без будь-яких вагань він дав Маше своє прізвище, яку вона з гордістю несе все життя.

Мария ХворостовскаяФото: Instagram @mariahvo

Марія Хворостовская часто згадує про своїх зіркових батьків і пише ніжні послання їм у себе в блозі. Вона згадує щасливі роки, проведені в Санкт-Петербурзі. При цьому дівчині вдалося зберегти теплі стосунки з вдовою Дмитра, його другою дружиною Флоранс, з молодшими братом і сестрою.

Дмитрий Хворостовский с дочкой и сыном© Instagram @maxim190000

Читайте також:

  • Знову втрьох: Світлана Лобода показала фото з обома дочками
  • Квіткові феї: дівчатка на королівських весіллях
  • Домашні пологи: що слід про них знати, щоб народжувати вдома
Фото на анонс: Instagram @mariahvo