Обличчям до камери: Ханна поділилася фотографією дочки

716

Ганна Іванова, яка виступає під творчим псевдонімом Ханна, вперше стала мамою у вересні минулого року. У неї та її чоловіка Павла Курьянова, більш відомого як Пашу, народилася довгоочікувана донька. Зараз велика родина разом з бабусею і дідусем вирушили у більшу подорож на Мальдіви, про що Анна повідомила на своїй сторінці:

Ми всією нашою великою родиною полетіли в самий довгоочікуваний відпустку за останній час ❤️ Улюблене місце і нарешті практично повним сімейним складом!!! Я так про це мріяла 🙌🏽

На відпочинку Ганна не забуває про шанувальників і розповідає про те, як проходить їх відпуск. Днями вона записала зворушливе відео, на якому маленька донечка грається зі своїми бабусею та дідусем:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 2, 2019 at 5:02am PDT

А сьогодні Ханна, яка зазвичай приховує личко доньки, виклала до себе на страничу фото, на якому маля повернена обличчям до камери!

© Instagram @offi_hanna

До речі, не так давно Ханна вже викладала фото з відпустки, на якому все ж трохи видно крихітку, якщо зробити знімок. Прихильники впевнені, вона — копія тата.

© Instagram @offi_hanna

Нагадаємо, Пашу і Ханна познайомилися в 2010 році на конкурсі краси Miss Kemer International, де Ханна посіла перше місце. 10 червня 2015 року закохані одружилися в Кутузовському Рагсі міста Москви, а місяць тому пройшла урочиста церемонія на італійському острові Капрі.

А в одному з інтерв’ю Павло поділився зворушливою історією про те, як зробив пропозицію коханій, і зізнався, що вже в перший день знайомства знав, що Ганна обов’язково стане його дружиною і матір’ю його дітей.

Двадцять третього січня, в день її народження, я замовив столик в ресторані, який розташований в готелі в найвищій точці Лас-Вегаса. Були музиканти, квіти, розкішний лімузин… Ми прокотилися по переливающемуся вогнями місту і відправилися на вечерю. У ресторані я зрозумів, що допустив помилку, коли довірився консьєржа, який описав цей ресторан як магічне місце. Місце виявилося жахливим. Ми встали і поїхали. У підсумку я зробив Анні пропозицію в Москві в День всіх закоханих, сидячи на балконі з видом на Москву…

Свадьба Пашу и Ханны© Depositphotos, Instagram @offi_hanna, @pashuofficial

Читайте також:

  • Простий б’юті-урок: співачка Ганна показала, як зробити вечірній макіяж
  • Зовсім доросла співачка Ганна показала сімейний портрет з підрослими донькою
  • Мами на прогулянці: фото Нюши і Ханни з доньками зворушила шанувальників
Фото на анонс: © Instagram @offi_hanna