Обійми і щасливі посмішки: брухунова ніжно привітала петросяна з 76-річчям

462

32-літня тетяна брухунова і 76-річний євген петросян перебувають у відносинах вже більше 12 років. Але змі і шанувальники гумориста дізналися про їх заборонене кохання після того, як перша дружина петросяна олена степаненко подала на розлучення в 2018 році.

Зараз зоряна пара вже офіційно одружена і виховує маленького сина — вагана. Однак чоловіка і сина брухунова показує досить рідко, тому подібні фотографії для передплатників — справжнє свято.

Сьогодні, 16 вересня, тетяна опублікувала рідкісний кадр з сімейного архіву з нагоди 76-го дня народження петросяна. Знаменитості на фото виглядають дуже щасливими: євген ваганович сидить в розслабленій позі в кріслі, а брухунова ніжно обіймає його за плечі.

З днем народження, чарівник», — підписала публікацію тетяна.

Особиста фотографія знайшла відгук в серцях шанувальників, вони почали вітати улюбленого гумориста і бажати довгих років життя поруч з люблячою дружиною.

» яка атмосферна і жива фотографія!», «ви чудово виглядаєте! будьте щасливі», » танюш, а ви розумничка велика, євгена вагановича не впізнати! бережіть і любіть один одного«, » як ви тут схожі з євгеном вагановичем! здоров’я і величезного вам щастя!» — писали в коментарях фоловери.

Людмила мітрохіна