Чеські ковбаски та гонконгські вафлі: що можна спробувати на » квітковому джемі»

259

Московські ресторатори приготувалися дивувати: спеціально для гостей свята вони кожен день печуть традиційні російські млинці, готують індійський плов бір’яні, швейцарський раклет, чеські трдельнікі і ковбаски, подають гонконгські «бабл вафл» і «бабл ті». Зверніть увагу на літні ласощі: на фестивалі представлені сотні сортів морозива! у меню також «тематичні» квіткові частування-суп з лавандою, варення з пелюсток троянд, сироп з ромашки.

За найширшим вибором незвичайних десертів вирушайте на майданчик «квіткового джему» на тверській площі! там можна спробувати морозиво з беконом, алое і ягодами годжі, соусом песто, або гірчицею, а також зі смаком тайського супу том ям, груші з водоростями і анчоусів зі сливою!

Також до уваги ласунів — «наноморожене» — гранульоване морозиво з натуральних інгредієнтів, італійське джелато зі всілякими смаками, японський заморожений десерт моті і морозиво-спагетті — це німецький десерт з ванільного морозива, пропущеного через прес-пюре, сервірований полуничним, шоколадним або карамельним соусом.

Прихильникам здорового способу життя напевно припаде до смаку функціональне збагачене морозиво «цитрус+вітамін» і «малина+протеїн». Зверніть увагу і на нову лінійку веганських десертів зі смаками «маракуйя», «попкорн», «червоний апельсин і мюслі», «фісташковий з мигдалем».

Крім того, на тверській площі можна покуштувати телячі щічки з джемом з чорносливу, російські млинці з варенням, сирники з яблучним повидлом, московський яблучний пиріг і 20 видів брауні на бельгійському шоколаді, наприклад, з джемом з журавлини і чебрецю або фіалок і чорниці.

На площі революції в будь-який день можна повноцінно пообідати або повечеряти! у меню цього майданчика-соковитий ростбіф з брусничним джемом, куряча кесаділья в соусі sweet chili, свинячий окіст, маринований в пряному йогурті, реберця-гриль з молодою картоплею, легкий шашличок з морського гребінця з лимонною заправкою і безліч інших страв. Згадати літній відпочинок на морі можна, замовивши солодку кукурудзу, смажену на грилі з сіллю, перцем і соком лайма. А на десерт варто спробувати нектарини в коньячному сиропі з корицею, часточки смаженого кавуна з сіллю або молочний коктейль.

Не менш цікаве меню чекає гостей і на окружних майданчиках!

За яскравими гастрономічними враженнями запрошуємо на майданчик за адресою вул. Теплий стан, 1б. Саме незвичайне гаряче блюдо-яловичина по-рейнськи з журавлинним соусом. Яловича вирізка маринується за спеціальним рецептом і запікається з яблуком і родзинками в глиняному «римському горщику» у власному соку, без додавання жиру.

Традиційні пиріжки-перепечи тут пропонують в новому прочитанні і з незвичайними начинками: з качкою і грибами, з помідорами черрі, моцарелою, і базиліком!

Тут же можна спробувати і незвичайні млинці: на вибір, з варенням з кабачків або соснових шишок, з конфітюром з морошки, з кримським варенням з пелюсток троянд або молочних волоських горіхів, з начинкою з томленого яблука і кулькою крем-брюле.

Ну, а для цінителів оригінального стріт-фуду-всілякі тортильї і коржі, якими дуже зручно перекусити «на ходу». Наприклад, з карпаччо з курки, сиром і руколою або з гарбузом і кедровими горішками! цікава новинка: десертна тортилья з сиром рікотта і грушею, томленою в кориці, кардамоні і тростинному цукрі.

У сквер біля гольяновского ставка варто заглянути за ароматними шашликами: курячим з абрикосовим соусом або свинячим з журавлинно-цитрусовим соусом. На солодке тут подають бельгійські вафлі з полуничним джемом, вершковим кремом і тертим шоколадом. А запити все це пропонується чаєм з обліпихою і апельсином.

На вулиці матвіївській-найароматніші та найсмачніші гарячі напої! кавова лінійка включає в себе шість ексклюзивних ароматів:» лісовий горіх«,» французька ваніль«,» баварський шоколад«,» вишня«,» ірландський крем «і»апельсин». Ви можете придбати готовий напій або взяти вподобаної смак додому (мелену каву і каву в зернах). А цінителям чаю запропонують зелений чай з лимонником, м’ятою і календулою, з жасмином, з сафлором і жовтою хризантемою, з гвоздикою, лавандою і незабудкою, з імбиром, з шипшиною, з корицею і м’ятою.

На вулиці перерва радимо спробувати вафлі з різними топінгами: малина, полуниця, манго, солона карамель, шоколад і банан.

На горіховому бульварі подають оригінальні млинці: наприклад, з грушею і сиром дорблю або з джемом з троянд і кулькою ванільного морозива. Запити їх можна самим «осіннім» кави-гарбузовим латте!

А ще на цьому майданчику, як і на профспілковій вулиці, можна придбати смачне і корисне варення: томлені ягоди (чорниця, журавлина, лохина) без цукру, томлену лохину або брусницю зі збитнем, імбир з апельсином і червоним перцем чилі, варення з шишок.

Крім того, на майданчику «джему» на профспілковій можна поласувати брауні на бельгійському шоколаді, а з цікавих гарячих страв замовити ананас, фарширований креветками і рисом з кешью, стейк з лосося зі свіжими квітами і чеські ковбаски: староміську, вацлавську або празьку!