Обійшла Кейт Міддлтон: Меган Маркл стала новою іконою стилю

746

Меган Маркл за кілька років перетворилася з маловідомої актриси в одну з найбільш знаних та поважаних персон. Її роман з принцом Гаррі і подальше заміжжя з членом королівської сім’ї забезпечило американці любов публіки. У соцмережах у Меган з’явилася величезна кількість фан-клубів, а деякі і зовсім стверджують – що герцогиня Сассекская затьмарила Кейт Міддлтон, яка раніше купалася в любові підданих поодинці.

© Instagram @meghanmarkle_styles

Читайте також:Британці склали рейтинг улюблених членів королівської сім’ї: на якому місці Кейт і Меган?

Тепер Меган офіційно обігнала герцогиню Кембриджську. Вона стала володаркою титулу найвпливовішою персоною фешн-індустрії. Принаймні, за версією сайту Lyst.com, яке проаналізувало Інтернет-запити в сфері моди 104 мільйонів користувачів. Кожен раз, коли Меган виходить у світ, пошук одягу, схожою на вбрання герцогині, виростає на 216%. Коли Меган носила сукні-сорочки в турі по Африці, пошук у цій категорії збільшився на 45%.

© Instagram @from_alamode, @princeharry_2018, @viaelegancia

Шанувальники Меган не шкодують грошей на те, щоб придбати будь-look зірки або річ, яка їй сподобалася. Деякі з суконь «як у Меган» розкупили протягом доби.

© Instagram @fashionwebrasil

Друге місце в рейтингу дісталося акторам Тімоті Шаламе, відомого за фільмами «Интерстеллар» і «Король», а також Зендая – зірці фільмів про Людину-павука.

Тимоти Шалаше и Зендая вошли в тройку икон стиля 2019© Instagram @tchalamet, @zendaya

До речі, в минулому році Маркл посіла третє місце після Кайлі Дженнер і Кім Кардашьян. Але на цей раз вона обігнала зірок шоу «Сімейство Кадашьян», і вона також була єдиним членом королівської родини у першій десятці. Кейт Міддлтон не потрапляла у першу десятку з 2017 року, коли вона була п’ятою, а в цьому році герцогиня Кембриджська посіла лише 11-е місце.

Меган Маркл и Кейт Миддлтон© Instagram @sussex.royal.family

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі почали зустрічатися в 2016 році. Деякий час принц і актриса не афішували свої стосунки. Лише зрідка в своїх соцмережах Меган розміщувала пости, які говорили про її почуття до представника британської монархії. У листопаді того року Гаррі офіційно підтвердив свій роман з американкою. Через рік закохані оголосили про свої заручини, а в травні 2019 року одружилися. Майже рівно через рік після весілля герцогиня подарувала принцові сина Арчі.

Фото на анонс: Instagram @trend_stil_moda, @twistfashion.uk