Однакові з особи: Анастасія Паніна поділилася фотографією з 9-річною дочкою

1704

39-річна Анастасія Паніна – успішна актриса, знайома багатьом по серіалу «Психологини», і турботлива мама. Разом з чоловіком, актором Володимиром Жеребцовим, вони виховують дочку Олександру. 9-річна Саша навчається в школі і захоплена балетом. В середині грудня вона станцювала в «Зимовій казці» одну з ролей і дуже порадувала свою знамениту маму.

Ти самий неймовірний і чудовий «російський льодяник» :)))) який я коли — небудь бачила:)))) Я обожнюю тебе!!! твій гумор!!!! і твоє сверхспокойствие навіть у патових ситуаціях:)))) Эксплуататорша душі моєї) Мавпочка моя вертка. Дякую тобі за цю «Зимову казку»! — емоційно написала Анастасія своїй доньці.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by actresspanina (@actresspanina) on Dec 15, 2018 at 11:27am PST

Дочка Паніної з віком стає все більш схожою на свою маму: це помічає і сама Анастасія, і її прихильники.

«…і сновабегут по небу#облакамягкими пір’ям#белымиукрывая внизу#міста …»тримати ніс за вітром🌊, – підписала знімки Паніна.

© Instagram @actresspanina

Читачі особистого блогу актриси залишили у коментарях безліч теплих слів з побажаннями гарного польоту та приємного відпустки:

Гарного польоту і м’якої посадки!!! 🙂 👍😘

Красуні, щасливої дороги, Бог вам на допомогу❤️💋🔥

М’якої посадки Вам😊👍👍👍👋👋👋💖

Варто відзначити, що актриса часто балує шанувальників спільними знімками з спадкоємицею: на них особливо видно, наскільки Сашенька схожа на маму.

mini me💙 – пише актриса у себе на сторінці.

© Instagram @actresspanina

До речі, нещодавно шанувальники співачки Олени Темниковой відзначили, що її дочка Саша теж дуже схожа на зіркову маму: та ж посмішка, розріз очей і погляд. Ось і коли Олена виклала до себе в блог спільні фотографії, багато в черговий раз були вражені їхньою схожістю.

© Instagram @lenatemnikovaofficial

Не тільки дочка Олени зростає копією своєї мами. Не так давно співачка Кеті Топурія виклала в свій блог знімок з маленькою Олівією, якому в червні виповнилося 4 роки.

© Instagram @keti_one_official
Фото на анонс: Instagram @actresspanina