Одна особа: актриса Катерина Волкова показала, що подорослішала красуню-дочка

1596

45-річна Катерина Волкова – не тільки талановита актриса і співачка, але і турботлива багатодітна мама. Старша дочка Валерія народилася в першому шлюбі актриси. Згодом Катерина вийшла заміж за письменника Едуарда Лимонова і подарувала йому двох дітей, 12-річного Богдана та 11-річну Олександру. Зіркова матуся дозовано ділиться інформацією про свою сім’ю, тому рідко дає інтерв’ю і публікує сімейні кадри в особистому блозі.

Дети актрисы Екатерины ВолковойФото: Instagram @evileria

У ці вихідні знаменитість зробила справжній подарунок передплатникам свого блогу, опублікувавши чудове, рідкісне селфи зі старшою донькою Лерой.

Актриса Екатерина Волкова со старшей дочкойФото: Instagram @volkovawolka

Як прекрасно мати дорослу доньку — і приберется , і супчик зварить, і з молодшими уроки зробить — Краса, одним словом, — жартівливо підписала знімок актриса.

Актриса Екатерина Волкова со старшей дочерьюФото: Instagram @evileria

Шанувальники прийшли в захват від чудесного спільного портрета і залишають компліменти їм добрі побажання Катерині і всієї її сім’ї, а також відзначають, що Лера неймовірно схожа на свою знамениту маму.

Які красуні! Ви так схожі!Особливо приголомшливою посмішкою

Оооо! Так це чудово! Дочка дуже схожа на вас Катерина Юріївна

Щаслива мама, щаслива дочка, прекрасні стосунки! Всіх благ вашій родині!

Відомо, що Валерія навчається в одному з університетів Європи і тому рідко бачиться з родиною. За словами Катерини, Лера дуже близька з Богданом і Сашею і діти сумують одне за одним, коли вони довго не бачаться. Минулого літа актриса в інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit з гордістю розповіла про успіхи дорослої доньки.

Лера вчиться в Марбурзі, закінчує університет, — ділилася вона. — Вже веде практику — займається психотерапією через танці. Вона дуже захопилася цією темою, оскільки навчається на соціології та психології і ще танцює. Підробляє в барі, дає приватні уроки. Вона, звичайно, вже самостійна людина. Каже, що, можливо, влітку вийде заміж. Я трохи побоююся цього, але тим не менш що робити — вона доросла.

Волкова Фото: Instagram @volkovawolka

До речі, незважаючи на те, що Катерина вже розміняла п’ятий десяток, вона знаходиться в прекрасній фізичній формі і захоплює шанувальників стрункою фігурою. На початку вересня актриса поділилася в особистому блозі, що для зйомок у наступному проекті зайнялася плаванням і фрідайвінгом і тепер мріє замотивувати молодших дітей на спільні тренування.

Цікаво , подумала я, скільки зможу протриматися під водою , бо потрібно для підводних зйомок . Тренер сказав без тренування не допустить результат -22 с. Малувато, звичайно, але в принципі, якщо ще цей тиждень затримувати Дихання кожні дві години по чуть чуть — ця цифра може зрости . І Вода, звичайно,лікує і дарує енергію, вирішила завжди в сумочці мати купальник і при можливості занирювати ! Думаю , як би дітей мотивувати, а то жахливо сутуляться. Плавання – тема.

Актриса Екатерина Волкова с детьмиФото: Instagram @evileria

До речі, старша дочка співачки Слави, 20-річна Олександра теж зросла абсолютною копією своєї знаменитої мами. Дівчина вже три роки живе окремо від мами і у них прекрасні і дуже близькі стосунки. У Олександри вже з’явився молодий чоловік, але майже всі свої сили зараз вона віддає навчання в театральному училищі імені Щепкіна.

Слава с дочерьюФото: Instagram @alexandrawinter

Читайте також:

  • Неймовірна схожість: іспанська принцеса Софія зростає копією свого тата-короля
  • Одна особа: дочка зірки «Чудового століття» схожа на маму в дитинстві
  • Неймовірна схожість: дочка Тіматі схожа на тата в тому ж віці
Фото на анонс: Instagram @volkovawolka