Три красуні: співачка Жасмін показала фото з сестрами та братом

501

42-річна Сара Шор, відома шанувальникам як співачка Жасмін, успішно поєднує музичну кар’єру та виховання трьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з бізнесменом В’ячеславом Семендуевым з’явився на світ старший син зірки естради, 22-річний Михайло. Молода людина вже цілком самостійний і живе окремо від мами. У нинішньому шлюбі Жасмин з молдавським бізнесменом Ілан Шором народилися дочка Маргарита (7) і син Мирон (3).

© Instagram @jasmin

Знаменитість регулярно ділиться сімейними кадрами та новинами про спадкоємців. А в ці вихідні вона представила в особистому блозі молодшу двоюрідну сестру Елеонору Шаулову і зворушливо привітала її з днем народження.

З днем народження, моя Еллочка @enteleyofficial, любима сестричка. Здавалося б, зовсім недавно я тебе вкладала спати і намагалася заколисати (а ти весь час кричала й не хотіла засинати, харррактер відчувався вже тоді), а сьогодні ти — привід для гордості всієї нашої родини, щаслива мама трьох діток і успішний дизайнер. Так тримати, рідна, ми всі тебе дуже любимо! – написала співачка в особистому блозі.

Певица Жасмин в окружении родственников© Instagram @jasmin

Захоплені шанувальники поспішають привітати сестру улюбленої співачки зі святом і залишають компліменти і добрі побажання, а також відзначають, що сестри дуже схожі.

Як ви схожі! Дуже красиві сестри! З днем народження!

Яка у вас мила родино! З Днем народження! Здоров’я і процвітання!

Приєднаюсь до привітань, бажаю щастя, везіння,і найголовніше здоров’я

На одному з фото – Жасмин в оточенні відразу двох двоюрідних сестер (Елеонори і Велли) і рідного брата, Анатолія Манахимова.

Певица Жасмин с сестрами и братом© Instagram @jasmin

До речі, Елеонора – успішний і затребуваний дизайнер, який вже багато років є беззмінним керівником модного будинку Enteley. Відомо, що одяг бренду носить не тільки зіркова сестра, але і багато вітчизняні знаменитості. Крім зоряної сестри, її клієнтами є телеведуча Аврора, співачки Алсу, Юлія Ковальчук, Наталія Чистякова-Іонова і Світлана Лобода, а також актриси Катерина Волкова, Ганна Цуканова-Котт та інші.

Звезды в нарядах от ENTELEY© Instagram @enteleyofficial

До речі, у вересні, Жасмин показала в особистому блозі свою бабусю. Співачка продемонструвала, як її родина відзначила 89-річчя улюбленої бабусі Сари, на честь якої її назвали.

З днем народження, кохана моя бабуся… ❣ 89 років! Бабусі — це наше дитинство… Це з любов’ю заплетені кіски, це пишні пиріжки, смачне свіжозварене варення з піночкою, солоні помідори, домашнє вино, долма, дива, дюшпаре, спів частівок, пісень, довгі задушевні бесіди, це дбайливо намазані зеленкою розбиті коліна, це 1001 секрет і джерело жіночої мудрості, навіть не перерахувати… До 120, моя рідна бабуся Сара! — написала Жасмин.

Читайтетакже:Навіть назвали в честь неї: Жасмин показала свою 89-річну бабусю і поділилася дитячими спогадами

Раніше, в інтерв’ю журналу «Антена» співачка розповіла про свою сім’ю і зізналася, що їй дуже не вистачає рідних, які живуть в Дербенті і не хочуть переїжджати до столиці.

У нас інтернаціональна сім’я. Тато з бабусею Сарою живуть в Дербенті, приїжджають тільки на свята. Там у нього робота, школа, де він займається з дітьми. Я могла б його вмовити, сказати, що нам дуже потрібен, але розумію: відірву від улюбленої справи. Та й бабусю він не залишить. Вона категорично не хоче в Москві жити, там її улюблений диванчик, подруги, сусіди. Бабуся обожнює наших з братом Анатолієм дітей. Стежить, щоб варення не закінчувалося, закрутки. Раз на півроку надсилає коробку з банками – на кожній пояснення, що це і з чим його їдять. На посилці написано: «Від бабусі Сари моїм онукам».

© Instagram @jasmin
Фото на анонс: Instagram @jasmin