Одна особа: Анастасія Заворотнюк поділилася спільним знімком з дітьми

665

36-річна Анастасія Стоцька – талановита співачка, зірка мюзиклів і щаслива мама двох дітей. Старший син Олександр з’явився на світ в 2011 році, а дочку Віру співачка народила в 2017. Про особисте життя артистка говорить рідко, в її особистому блозі переважають фотографії, зроблені в робочій атмосфері або кадри модних фотосесій. Але іноді Анастасія робить виняток і показує своїх спадкоємців.

В інтерв’ю журналу HELLO! Співачка говорила про те, яких принципів дотримується у вихованні:

Для дітей намагаюся бути не тільки мамою, а й другом. Для мене важливо проводити максимально багато часу з Сашенькою і Вірочкою. Інакше втрачаєш щось важливе, коли не бачиш їх день, два, тиждень. Саме тому я намагаюся в питаннях, пов’язаних з дітьми, робити все сама: укладати їх спати, купати, водити в школу. Думаю, що ці моменти залишаються назавжди в пам’яті і в душі у мами і дитини.

© Instagram @100tskaya

А вчора співачка опублікувала знімок з обома спадкоємцями, вразивши шанувальників, адже її діти, незважаючи на різницю у віці, виглядають як близнята – великі карі очі, та ж форма носа, темне волосся і завзята посмішка!

© Instagram @100tskaya

До речі, взимку зіркова матуся придбала для доньки і сина сухий басейн і гірку. Правда, гірка для хлопчика замала, на ній буде кататися тільки маленька Віра.

Комната детей СтоцкойФото: Instagram @100tskaya

До речі, раніше, артистка розповіла про захоплення своїх дітей і зізналася, що вони ростуть дуже артистичними і цілком можливо підуть по її стопах, вибравши творчу професію.

Сашкові подобається фізкультура, плавання, образотворче мистецтво, музична література. Додатково ходить на дзюдо, на акторську майстерність, на пластилинографию, займається британським англійським у школі. Та й Вірочка, вже щосили виявляє себе як справжня актриса, — розповіла вона. – Якщо мої діти самі виберуть артистичну стезю, я, звичайно, допоможу їм. Головне, щоб обрана ними професія приносила задоволення.

Стоцкая с сыномФото: Instagram @100tskaya

Нагадаємо, що батьком дітей Анастасії є бізнесмен і ресторатор Сергій Абгарян. Зіркове подружжя познайомилися випадково, під час відпустки в ОАЕ і між ними одразу промайнула іскра взаємної симпатії. У 2012 році вони одружилися. Стоцька рідко ділиться кадрами з чоловіком, так як він не любить публічності і воліє залишатися в тіні своєї знаменитої дружини.

Сергій не хоче публічності, та й я не вважаю, що потрібно виставляти сім’ю напоказ, не хочу такого піару, — зізналася співачка. — Нехай шанувальники обговорюють мою роботу, а не те, що знаходиться за дверима моєї квартири

Семья СтоцкойФото: Instagram @100tskaya

Читайте також:

  • Анастасія Стоцька показала рідкісне фото з новонародженою донькою
  • Матрацик-зайчик, забавні подушки і вігвам: Анастасія Стоцька похвалилася обновками для дитячої
  • Анастасія Стоцька відпочиває з дітьми в Криму
Фото на анонс: Instagram @100tskaya