Одна особа: Інна Жиркова поділилася фотографією з 9-річною дочкою

585

30-річна Інна та 36-річний Юрій Жирковы живуть у мирі, любові та злагоді. Подружжя разом уже близько 10 років і виховують трьох спадкоємців: синів Дмитра та Данила, а також дочку Мілану. Нещодавно зіркова мама дала інтерв’ю виданню «Телепрограма» і розповіла про те, що мріє про четвертому дитину, однак не завжди зберігає старі речі дітей для майбутніх поколінь:

Якщо бог дасть, то у нас з Юрою буде ще один дитинка — ми його хочемо і плануємо. Що стосується речей, то частину віддаю рідним і друзям, у яких є діти. Але деякі мені дуже подобаються, і я їх залишаю. Наприклад, Даня зараз носить речі, які залишилися від Діми.

© Instagram @innazhirkova

А вчора дружина футболіста опублікувала фотографію з єдиною спадкоємицею, і, варто відзначити, мама з дочкою неймовірно схожі: кучеряві локони, посмішка, форма носа і навіть схожий овал обличчя!

© Instagram @innazhirkova

Шанувальники також відзначили їх подібність в коментарях:

Звичайно схожа і такі ж прекрасні волосся👍👋

Вилита ти, мама.. 💞💞💞 особливо характер!!!👍🏽🌸

Схожі дівчинки ❤️

До речі, нещодавно 30-річна знаменитість опублікувала фрагмент відео, в якому похвалилася… кільцем. У цієї прикраси особлива історія. Ні, вона зовсім не вінтажне. І знаменитості зі світовим ім’ям кільце раніше не належало. Інна Жиркова з гордістю розповіла про прикрасу: творцем цього аксесуара є старший син Інни Žirkovoj, 11-річний Дмитро.

Ви уявляєте, це кільце мені подарував сьогодні син. А найголовніше, що він зробив його своїми руками.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 30, 2019 at 2:08am PDT

А адже прагнення до створення красивих речей хлопчикові могло передатися від його матері. Нагадаємо, Інна Жиркова в 2015 році запустила свою марку жіночого одягу MiloMilo.

Це була мрія дитинства – я завжди малювала, навчалася в художній школі, а після народження першої дитини потрібно було багато підшивати, і я задумалася про власне ательє. Спочатку справа не пішла, але, коли я була вагітна третьою дитиною, несподівано все склалося. Мені все навколо говорили: «Навіщо, у тебе троє дітей, заспокойся!» Але я наполягла на своєму і щаслива, що не злякалася, – розповідала раніше Інна Жиркова.

Instagram @innazhirkova

Читайте також:

  • Діти Юрія Жиркова взяли участь у модній фотосесії
  • Інна Жиркова розповіла, як її чоловік проявляє любов і турботу
  • Детокс і спорт: Інна Жиркова розповіла, як худне і підтримує форму
Фото на анонс: Instagram @innazhirkova