Одні очі: Андрій Чадов показала фото батька, на якого він неймовірно схожий

1000

Андрій Чадов активно веде свій блог і регулярно публікує там сімейні фотографії з братом Олексієм і з його сином 5-річним Федором. Зоряних родичів пов’язує не тільки спільне прізвище: вони ще й найкращі друзі. У братів мінімальна різниця у віці, всього рік і три місяці. У дитинстві вони були нерозлучні, ходили в одну театральну студію, а пізніше розійшлися по різних театральних училищ, щоб у 2005 році знятися разом в фільмі «Живий» і заслужити загальну глядацьку любов сильними акторськими роботами.

Читайте також:Сімейний альбом: всі Чадови разом

У ці вихідні Андрій поділився в особистому блозі унікальним сімейним кадром. Він показав свого батька Олександра, який трагічно загинув, коли брати були дітьми.

© Instagram @andreychadov

Сьогодні моєму батькові виповнилося б 62 роки. Цю фотку прислала сестра папи. Я її ніколи не бачив досі. Погляд … – підписав знімок Чадов.

Захоплені шанувальники дякують улюбленого актора за те, що ділиться сімейними кадрами і обговорюють, як неймовірно схожий Андрій і його брат Олексій на свого батька.

Дуже красивий. А погляд… Ви дуже схожі!!!,

Андрюшенька, ви копія вашого тата, так шкода його, такий гарний і погляд, ви маєте рацію, такий мовець, ніби ось я який, красивий, здоровий і мрійливий. Царство йому небесного і спасибі, що таких хлопчаків зробив,

З татовим ІН вас! Добре, що пам’ятаєте, уявляю, як би він пишався такими синами),

Світла пам’ять. Ви і Льоша дуже схожі на тата.

Братья Чадовы похожи на своего отца© Instagram @andreychadov, @alexeychadovofficial

Раніше Андрій розповідав, що їм з братом довелося дуже важко після загибелі батька.

Безбатченки — це жахливо. У будинку повинен бути господар, опора. Батько і був таким відповідальним мужиком. Він приділяв нам з Андрієм дуже багато часу — водив нас в Ізмайловський парк, своїми руками робив нам велосипеди. Але, правда, і карав за витівки — брав за ногу і крутив навколо себе. Після чого пустувати вже не хотілося… Після його смерті багато що змінилося — ми переїхали в Солнцево, мама перекваліфікувалася з інженерів в продавці, потім закінчила курси бухгалтерів. Все це їй було чуже, і від відчаю вона часто плакала, – відверто говорив актор.

© Instagram @andreychadov

До речі, минулої зими Андрій зробив справжній подарунок шанувальникам і опублікував цікавий дитячий кадр з братом. Чадов-старший не раз говорив про те, що, хоча вони з братом і не близнюки, їх часто плутали в дитинстві і юності і вони навчилися користуватися своєю схожістю. А ось за характером брати абсолютно різні: Олексій більш імпульсивний, а Андрій – спокійний.

© Instagram @andreychadov

Нагадаємо, що Андрій Чадов не одружений. Преса приписувала йому романи з актрисами Анастасією Задорожної і Світланою Устинової. Однак актор вважає за краще не розповсюджуватися про своє особисте життя. У лютому цього року Андрій показав фото своєї коханої дівчини в особистому блозі, однак не назвав її імені і не розкрив ніяких подробиць.

© Instagram @andreychadov

А ось його брат Олексій у 2012 році одружився з актрисою Агнією Дітковскіте, яка подарувала йому сина Федора. Незважаючи на те, що пара розлучилася, вони зуміли зберегти дружні відносини і разом виховують спадкоємця.

© Instagram @andreychadov
Фото на анонс: Instagram @andreychadov