«Я закохалася в цю крихітку»: сестра Нюши розповіла про першу зустріч з племінницею

1655

Молодша сестра співачки Нюши, 23-річна Марія Шурочкіна – прославлена російська спортсменка, олімпійська чемпіонка і 8-кратна чемпіонка світу з синхронного плавання – народилася у другому шлюбі музиканта.

Читайте також:Молодша сестра Нюши показала зворушливе сімейне фото

Нюша с отцом, сестрой и мачехой© Instagram @oksana_shur

Батько Нюши, музикант і продюсер Володимир Шурочкіна, розлучився з першою дружиною і мамою співачки, коли тій було два роки. Проте зумів зберегти дружні стосунки з колишньою дружиною і брав активну участь у вихованні дочки. Пізніше він одружився на майстра спорту зі спортивної гімнастики Оксані, яка народила йому двох дітей — Марію й Івана (21).

Марія Шурочкіна дуже дружна зі старшою сестрою і є великою прихильницею її творчості. Однак з-за напружених графіків сестри бачаться не так часто, як їм хотілося б.

Нюша с сестрой© Instagram @mashuniashura

Днями співачка дала інтерв’ю і поділилася зворушливими подробицями першого знайомства зі своєю племінницею, розповіла, на кого більше схожа малятко, а також зізналася, що вважає дієти марними.

Нюша с сестрой© Instagram @mashuniashura

Ганна Шурочкіна, відома під псевдонімом Нюша, вперше стала мамою в листопаді минулого року. Артистка вважає за краще приховувати дочка від настирливої уваги преси та фанів і досі тримає в секреті її ім’я. За словами Марії, вона вже встигла познайомиться з крихіткою і прийшла від неї в повний захват.

Я поки ще дуже мало бачила свою племінницю, тільки один раз. Через зайнятість у мене не виходить часто приїжджати. Але мені вистачило одного разу, щоб зрозуміти, що я закохалася в цю крихітку. Вона дуже приваблива своїми манерами. Ведуть себе деякі діти вже з самого початку як маленькі монстрики, а вона просто лежала і дивилася на мене, іноді видаючи якісь звуки. Мене це так дивувало. Зовні вона схожа на Нюшу: носик, чорні оченята. А риси характеру будуть проявлятися пізніше. Але мені здається, вона буде дуже спокійною, врівноваженою дівчинкою, – розповіла Марія.

Дочка Нюши© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, сама Нюша вважає, що дочка більше схожа на свого тата, Ігоря Сивова.

Такий вік, вона ще може помінятися. Але мені здається, що вона більше схожа на тата, – розповіла співачка в кінці травня в ефірі телеканалу RU.TV.

Нюша с мужем и дочкой© Instagram @nyusha_nyusha

Після пологів Нюша досить швидко повернулася у форму. Навесні вона розповіла, що з-за любові до солодкого, набрала зайву вагу під час вагітності. Однак зараз зоряна мама знайшла відмінну альтернативу цукерок і шоколаду.

Ви всі знаєте, як я люблю солодке! А хто не любить?! Під час вагітності я, звичайно, не відмовляла собі в маленьких радощах (а, бувало, і у великих). Зараз я вже починаю приходити у форму, активно працюю над собою, і вже стає не до солодкого.Раніше ми з вами часто розмірковували на тему правильного харчування, тому зараз, коли я поступово заміняю солодке на мед (намагаюся дуже) хочу обговорити з вами як альтернативу під час періоду схуднення! Адже, крім своєї низької калорійності, мед виводить з організму токсини! – розповіла вона в особистому блозі.

Нюша рассказала, как пришла в форму после родов© Instagram @nyusha_nyusha

Нюша також зізналася, що прийти у форму їй допомогли правильне харчування, регулярні заняття спортом і щоденні прогулянки з донькою. А Марія як професійна спортсменка завжди знаходиться у чудовій фізичній формі, однак її шанувальників цікавить, як харчується зірка спорту і сидить вона на дієтах.

У мене немає певних дієт, можна їсти все, просто в правильних кількостях. Я вважаю, що дотримуватися будь-яких дієт — це нерозумно і не приносить багато користі, — вважає Марія. — Наш організм завжди дуже чітко дає зрозуміти, що нам потрібно. І якщо його уважно слухати, то поправлятися ми не будемо. Якщо тобі хочеться шоколадку, то з’їж її, просто не три плитки, а кілька шматочків. Хочеться картопельки або макарошек — візьми та з’їж, просто в певних кількостях. І бажано не їсти на ніч. Під час сну організм уповільнює роботу, тому їжа не перетравлюється, вона йде не в м’язи, а в жири. Бажано їсти за чотири години до сну.

До речі, не так давно, і сама Нюша поділилася зворушливим кадром з підрослими донькою і продемонструвала шанувальникам, що дитина вже може стояти, правда поки не без допомоги мами.

Нюша с дочкой© Instagram @nyusha_nyusha

Читайте також:

  • Шкільна пора: сестра співачки Нюши поділилася рідкісними спільними кадрами
  • Нюша вперше розповіла, як вибирала ім’я для доньки
  • Нюша з чоловіком порадували шанувальників сімейним портретом з донькою
Фото на анонс: © Instagram @nyusha_nyusha, @mashuniashura