Ознаки закоханого чоловіка — як розпізнати приховану любов?

1912

Зміст:

  • П’ять яскравих ознак закоханого чоловіка
  • Невербальні сигнали прихованої пристрасті
  • Справжня любов: головні критерії
  • Розпізнати, що чоловік відчуває почуття, не завжди просто. Далеко не всі представники сильної статі настільки впевнені в собі, що відразу демонструють їх зацікавила жінці. Однак, якщо знати певні ознаки закоханого чоловіка, можна підштовхнути його до визнання.

    П’ять яскравих ознак закоханого чоловіка

    В першу чергу чоловік, чиє серце було зворушене, починає вести себе по-іншому, не як зазвичай. Емоційний сплеск обов’язково проявиться в поведінці.

    Знаючи ознаки закоханого чоловіка, можна підштовхнути його до визнання.

    Є кілька варіантів, явно говорять про виниклий інтерес:

    • Втрата контролю. Сильний, впевнений у собі чоловік при вигляді дівчини починає губитися, вести себе безглуздим чином. Це може виражатися в заїканні, словесної плутанини, сором’язливості, проблеми з підбором слів, фізичної незручності.
    • Лицарство. Молода людина хоче показати свою сміливість і при цьому галантність. Це може приймати дивні форми – наприклад, вилазок у вікно коханої по карнизу або серенад під балконом. Але частіше все ж зустрічається класика: розкішний букет, який доставляє кур’єр в офіс або додому, вірші, присвячені дамі серця.
    • Бажання перебувати поруч. Обраницю закоханого хлопця очікують запрошення на прогулянку, в кафе, театр, і навіть відвідування місць, які він сам не любить, наприклад, симфонічного концерту.
    • Уїдливість і насмішкуватість. Така поведінка зазвичай пов’язано з невпевненістю чоловіка у собі, страх бути відкинутим, це може виражатися в глузуванні, образливих зауваженнях, критиці.
    • Уникання зустрічей і холодне ставлення. Це характерно для молодого чоловіка, що приховує свої почуття. Часто зустрічається в ситуаціях, де дружба переросла у щось більше. Іноді холодно веде себе одружений чоловік, серце якого торкнулася інша жінка.

    Також більшість представників чоловічої статі, якщо відчувають любовний інтерес, починають стежити за вагою, зачіскою та одягом. Якщо, приміром, одруженого чоловіка, який проводив час за футболом з пляшкою пива раптом почав цікавити спортзал і барбершоп, ймовірно, хто йому сподобався. І тепер він хоче виглядати ідеально в очах своєї обранки, щоб вона звернула на нього увагу. Дружині потрібно приймати термінові заходи.

    Невербальні сигнали прихованої пристрасті

    Як би не намагався молодий чоловік приховати, що його серце вільне, це можна визначити по невербальним сигналам. Жести, міміка, вираз очей видадуть справжні емоції.

    скрытыеОдним із прихованих ознак є неусвідомлене скорочення відстані до об’єкта любові.

    Які сигнали, згідно з психології спілкування, говорять про закоханості:

    • неусвідомлене скорочення відстані до об’єкта пристрасті;
    • причепурювання, постійні спроби пригладити волосся, зняти пил з одягу;
    • акцент на мужності, коли молода людина прагне закласти пальці за ремінь, зачепитися за ними кишені.

    Фактор, що допомагає виявити прихований інтерес, – носи чоловічого взуття. Зазвичай вони спрямовані на даму, до якої власник черевиків або кросівок небайдужий і як би слідують за нею. Так просто виявити, хто з жінок у компанії більше подобається чоловікові.

    Приховані сигнали посилають і руки представника сильної статі. Так, жінка явно цікава, якщо співрозмовник при розмові з нею крутить келих в руках, перекочує якісь круглі предмети: яблуко, кулька, апельсин. Повтор рухів і жестів дівчата також говорять про чоловічому небайдужості.

    Справжня любов: головні критерії

    Якщо чоловіка тягне до жінки, вона цілком може стати улюбленою, але це не обов’язково. Сексуальне бажання аж ніяк не рівноцінно високому почуттю. Крім простого отримання задоволення, за допомогою інтимної близькості чоловіки можуть самостверджуватися і долати особисту невпевненість.

    Чоловіча психологія така, що коли представник сильної статі досягає своєї мети, він здатний втратити інтерес до жінки. Саме з цієї причини потяг не обов’язково свідчить про закоханість, але от у зворотний бік це працює завжди.

    Як зрозуміти, що чоловік насправді закоханий, а не просто мріє про жаркої ночі? Про виявлення справжніх почуттів можна говорити, якщо молодий чоловік:

    • ловить кожен рух, слово, з увагою ставиться до дрібниць, постійно робить компліменти;
    • знайомить з батьками та друзями;
    • починає душевні розмови, бесіди про створення сім’ї;
    • використовує слово «Ми», а не поділяє на «Ти» і «Я»;
    • завжди підтримає, подбає;
    • часто дзвонить і шле СМС з побажанням доброго ранку і солодких снів;
    • шанобливо ставиться до коханої і її знайомим;
    • здатний змінити свій ритм життя, поступитися уподобаннями;
    • намагається вгадати бажання і підлаштуватися під настрій обраниці.

    Закоханий чоловік прагне надати допомогу, навіть тоді, коли жінка його про це не просить. Він без жалю витрачає час, гроші й інші ресурси.

    Люблячий людина не завдасть болю, не зрадить, не буде тиснути психологічно. Іноді говорять: «Він любить по-своєму». Так не буває. Справжня любов завжди віддана, самовіддана й жертовна.

    Якщо хтось із чоловічого оточення поводиться з вами коректно, вітається і регулярно запитує, як справи, це зовсім не означає, що він закоханий. Можливо, це просто ввічлива людина, що виявляє дружній інтерес. Якщо інших симптомів закоханості ні, не варто форсувати події, щоб не потрапити в незручну ситуацію.

    Читайте в наступній статті: чому проходить кохання