Ой, хто це? Алла Пугачова розсекретила ще двох маленьких Галкиных

941

70-річна Алла Борисівна Пугачова – не тільки легендарна артистка, зуміла побудувати запаморочливу кар’єру співачки, але і по-справжньому щаслива жінка. У Примадонни велика сім’я – люблячий чоловік, троє дітей, троє онуків.

© Instagram @alla_orfey, @maxgalkinru

Алла Борисівна нечасто радує передплатників свого блогу сімейними кадрами, тому кожен такий знімок – справжній подарунок для фанатів. Наприклад, в цю п’ятницю знаменитість показала чудовий сімейний портрет юних членів сім’ї. Гаррі і Ліза позують разом зі своїми двоюрідними братом і сестрою Григорієм та Аліною.

Дружна сімейка юних Галкиных #гришаГарриАлинаЛиза#Кузини і кузени#, – підписала знімок Алла Борисівна.

© Instagram @alla_orfey

Захоплені шанувальники дякують улюблену співачку і залишають компліменти і добрі побажання всього зоряного сімейства.

Просто вогонь, такі милі і щасливі!!

Миру вашому дому, любові і радості! Спасибі Алла Борисівна за ваш блог)

Приємно на вас дивитися, мої дорогі, будьте здорові і щасливі!

Алла Борисівна моє серце за Вас дуже рада. Дай Бог Вам сил виховати дітей. Дай Бог Вам всього самого доброго і теплого. Ви заслуговуєте всього самого хорошого. Спасибі Вам!

Зазначимо, що Гриша і Аліна – діти Дмитра Галкіна, рідного брата Максима Галкіна. Про старшого брата відомого шоумена не так багато інформації. Відомо, що саме він був першим продюсером Максима і допоміг з кар’єрою не тільки йому, але і дуету «Чай Вдвоем».

© Instagram @alla_orfey

Коли Максим народився, мені було 12 років. Свідомий вік, тому я вже відчутно допомагала батькам. Памперсів і інших просунутих благ сучасності в ті часи не було, тому на Макса я досконало навчився сповивати. Ревнощів не було. Через п’ять років, у 17, я поїхав з батьківської хати, поступив у військове училище. З тих пір живу окремо. Тим не менш все це час і до сьогоднішнього дня ми не переставали тісно спілкуватися, – розповідав про брата Дмитро в 2016 році. – У дитинстві ми були дуже різні: я – хуліган, а Максим – стриманий, з більш виваженим підходом, як зараз кажуть – «правильний», такий собі тихоня. Він рідко вплутувався в колотнечі і вмів до всього знайти раціональний підхід. Втім, постояти за себе міг завжди. А з приводу наших різних характерів батьки навіть жартували, що я – це пробна версія, а Максим – вдосконалений варіант, так би мовити, модель наступного покоління.

Читайте також:Секретна місія: Алла Пугачова дала веселі уроки етикету для Лізи і Гаррі

До речі, в кінці жовтня Максим Галкін показав чудовий осінній портрет своєї дружини –Алли Борисівни Пугачової – разом з сином Гаррі. Примадонна російської естради з’явилася з новою зачіскою і захопила шанувальників стильним чином.

© Instagram @maxgalkinru

Читайте також:Алла Пугачова з новою зачіскою і діти у кареті: як проходить уїк-енд в родині Максима Галкіна

Алла Борисівна дуже любить проводити час із сім’єю. Вона із задоволенням займається з близнюками музикою, а нещодавно з’ясувалося, що головний буркотун в їх сім’ї – тато, а от зіркова мама виховує спадкоємців без зайвого бурчання і невдоволення.

Гаррі і Ліза, мабуть, найвідоміші зоряні спадкоємці в країні. Вони ростуть активними і цілеспрямованими і регулярно радують батьків успіхами в плаванні і вивченні французької мови.

А цього літа близнюки захопилися королівським видом спорту. Більшу частину літніх канікул зоряне сімейство проводить в своєму будинку в Юрмалі і саме там відбулася їх перша тренування з гольфу.

Фото на анонс: Instagram @allapugacheva_prima, @alla_orfey