Олена Подкамінська поділилася, як долучає дочок до корисної їжі

1134

40-річна Олена Подкамінська – одна з найчарівніших і затребуваних актрис вітчизняного кіно. Успішну кар’єру вона вміло поєднує з вихованням двох чарівних доньок, 8-річної Поліни від першого шлюбу і Єви, якому в серпні виповниться 2 роки.

Елена Подкаминская с дочками© Instagram @podkaminskaya_official

Раніше знаменита матуся приховувала своїх спадкоємців і практично не ділилася сімейними знімками в особистому блозі. Однак, останнім часом актриса все частіше радує шанувальників фотографіями дочок, а от чоловіка, бізнесмена Дениса Гущина як і раніше приховує.

Елена Подкаминская с супругом Денисом Гущиным© Instagram @podkaminskaya_official

Нещодавно зірка кіно дала інтерв’ю журналу OK і розповіла про гігієну харчування, яку дотримуються в їх сім’ї, а також пояснила, чому варто обмежувати споживання солодкого у дітей.

Олена неодноразово говорила, що систему правильного харчування їй прищепили батьки з раннього дитинства і зараз вона намагається впровадити її будинку. Актриса вважає – це один із гарантів того, що доля дитини піде за щасливого і здорового шляху.

Якщо говорити про суть питання про ті чи інші заборони, то тут є один парадокс! Мова взагалі не йде про те, щоб дитині забороняти їсти солодке, ковбасу салямі, консерви або фастфуд в Макдоналдсі. Сім’ї треба створювати таке середовище, яка з народження пронизувала б культурою всі сфери його життя і органічно прилучала до корисного і правильного.

Гігієна харчування — це теж культура, як і те, що відноситься до фізичного розвитку або моральному вихованню. Коли ми дитині щось забороняємо, то найчастіше це відноситься до вже упущеної нами, дорослими, ситуації.

Як правило, це відбувається у зв’язку з нашим незнанням, безкультур’ям, а якщо сказати різко, але чесно — варварством! Яке здоров’я і щасливе дитинство може бути у дитини, що молотить все підряд, їжу сприймає, тільки якщо вона підсолоджена, а домовитися з ним про що-то можна, якщо дати цукерку?! – пояснює актриса.

Елена Подкаминская о своем рационе© Instagram @podkaminskaya_official

Раціон харчування від Олени Подкаминской:

Сніданок: яєчня з перепелиних яєць з овочами, сирники без борошна, козячий сир з кислими фруктами або тости з бездріжджового хліба з авокадо, каша на воді без цукру з овочами і топленим маслом.

Обід: суп без м’яса і картоплі — наприклад, щі, борщ, гарбузовий суп-пюре, вуха.

Вечеря: риба, м’ясо або птиця (обов’язково з овочами), а також різні оладки — капустяні, кабачкові або гарбузове. Овочі запечені, тушковані або на пару.

Замість десерту з чаєм відмінно підійдуть фініки або, в рідких випадках, штрудель з яблуками.

Елена Подкаминская© Instagram @podkaminskaya_official

До речі, не так давно Олена разом з чоловіком і доньками провела сімейний відпустку в Італії. Актриса зізнається, що обожнює цю країну, її темпераментних жителів, архітектуру і природу. Але найбільше її сім’я любить традиційну італійську кухню, тому в цій відпустці Олена дозволила собі і домочадцям піти в «кулінарний відрив».

Волю відбило миттєво, і це при тому, що до харчування я ставлюся дуже серйозно і вибірково. Трапився «кулінарний розпуста по-італійськи», і всі ми хуліганили як ніколи! З Поліною домовилися: тут допускаємо все, але повертаємося додому і знову стаємо «пристойними людьми»! Тому що утриматися від справжніх італійських піц, макарони парміджано, кантуччіні і «багаторазового» кава неможливо! – з посмішкою розповідає Подкамінська.

Елена Подкаминская с дочками© Instagram @podkaminskaya_official

Наостанок актриса зізналася, що мріє про своєму шоу, присвяченому материнства, в якому б вона мала можливість ділитися своїм досвідом.

Для мене тема материнства і правильного розвитку дитини — ключова в житті, і я багато думки і енергії готова витрачати для залучення до неї уваги батьків, тому що доля кожної людини складається під знаком його дитинства, — впевнена Олена.

Елена Подкаминская с дочками© Instagram @podkaminskaya_official

Нагадаємо, що Олена Подкамінська таємно вийшла заміж за цього чоловіка бізнесмена Дениса Гущина. На торжестві були присутні лише рідні та близькі пари. Про те, що Олена знову зв’язала себе узами шлюбу, стало відомо на початку 2018 року. З тих пір Подкамінська не озвучувала ніяких подробиць про цю подію.

Читайте також:

  • Тростиночка: Олена Подкамінська розповіла про своє меню
  • Секрет її стрункості: Олена Подкамінська показала своє тренування на відпочинку
  • «Мені сподобалося!»: Олена Подкамінська відверто розповіла про домашніх пологах
Фото на анонс: особистий блог зірки