Онучка Володимира Машкова росте справжньою красунею

1233

34-річна актриса Марія Машкова та її чоловік Олександр Слободяник виховують двох дочок: старша Стефанія народилася в 2010 році, а молодша Олександра – 2012. Незважаючи на щільний графік, весь вільний час актриса намагається проводити разом зі своїми дітьми.

© Instagram @masha_mashkova_official

Сьогодні старшої дочки актриси виповнилося 9 років, з чим зоряна мама і привітала її у своєму особистому блозі:

З днем народження А. С. Пушкіна і Фани!!!! Заздрість моїх фарбованих блондинок подружок і мене з недавніх пір.😂 дочка моя! Пам’ятай про кращих рухах своєї душі і світ буде біля твоїх ніг! І звичайно, танцюй… танцюй..

© Instagram @masha_mashkova_official

Не можна не помітити, що Олександра росте справжньою красунею – біляве волосся і небесного кольору очі. Це відзначили і численні шанувальники актриси, звернувши увагу на надзвичайна схожість мами з донькою:

Волосся кольору сонця і очі кольору ясного-ясного неба! Це ж просто диво! Щастя Вашій дівчинці, Машенька!

Як здорово, коли дочка твій ксерокс. 😍😍😍 Спостерігаєш за своїм творінням. У цьому є особлива родзинка. З Днем Народження! Всіх благ і духовного спокойсивия!!!

Дуже гарна дівчинка!!! В маму. Вітаємо з днем народження 😍 здоров’я і щастя 😍

Варто відзначити, що сестри Саша і Фаня дуже схожі один на одного. Днями щаслива матуся виклала в мережу знімок з обома дочками, забавно підписавши його:

DUCK FACE SELFIE🙈 Фаня, старшенька, каже, що нині селфи роблять виключно з таким виразом облич🤷🏼♀️😜

Мария Машкова с дочками© Instagram @masha_mashkova_official

До речі, зовсім недавно Марія сама зважилася на експерименти із зовнішністю – мабуть, надивилася на біляве волосся доньки. Новий образ актриса продемонструвала у себе в блозі:

До дітям і чоловікові летіти, а я не знаю, як молодшої дочки в очі дивитися-коси назад ростити обіцяла. Сподіваюся, зрозуміє, як жінка жінку. Все ж 7 років це вже не 6… з чоловіком поки не знаю, як піде…у нього все таки тонка душевна… піаніст ж.., — підписала Машкова.

© Instagram @masha_mashkova_official

Нагадаємо, Марія розповідала журналістам, що малятка вже визначилися з вибором професії. Старша хоче стати актрисою, як і мама. А у молодшої інші плани:

Стефанія вже сказала про це. У них в школі раз на рік проходить день професії, коли діти одягаються в одяг тих людей, ким би вони хотіли стати. Старша визначилася з вибором і стала артисткою. А молодша ніби хоче стати піаністкою, продовжить татову династію, мабуть, щоб йому не прикро було.

© Instagram @masha_mashkova_official
Фото на анонс: © Instagram @biletik_vkino, @masha_mashkova_official