Осина талія: Катерина Клімова похвалилася стрункою фігурою

604

41-річна Катерина Климова для багатьох жінок є еталоном краси. Артистка виховує чотирьох дітей, але виглядає зовсім як юна дівчина. У Катерини є доросла дочка Єлизавета, яка народилася у шлюбі з Іллею Хорошилова, сини Матвій і Коренів від актора Ігоря Петренка, а також дочка Белла, яку Климова народила у шлюбі з колегою по цеху Гелой Месхі.

© Instagram @klimovagram

Тим не менш, дивлячись на знімки зірки, важко повірити, що вона взагалі коли-то була вагітною. У Катерини осина талія, якою вона в черговий раз звернулася в соцмережах.

© Instagram @klimovagram

Зірка опублікувала знімок із спортзалу, на якому зображена в купальнику. Струнка талія і стрункі ноги – результат дисципліни. Катерина не пропускає тренування, а також намагається правильно харчуватися.

Мені пощастило з генетикою. Але без зусиль з мого боку тримати вагу 53-55 кілограмів при зрості 170 сантиметрів не вийшло б. Наївно думати, що можна роками їсти що попало, а потім за місяць привести себе в форму. «Швидкі» дієти — швидше стрес, ніж користь для організму, і я до них ніколи не вдавалася. Важливо в принципі не розпускатися і не обіцяти собі: «З понеділка почну стежити за фігурою, а поки з’їм тарілку олів’є». Краще не худнути, а правильно харчуватися — завжди, – розповідала зірка в інтерв’ю виданню «7 днів».

Климова також додала, що завжди бере з собою пляшку води, а прес качає по дорозі на роботу.

© Instagram @klimovagram

Артистка ділиться з шанувальниками не тільки секретами краси, але і милими сімейними кадрами. Так, в соцмережах вона показувала знімок, на якому зображені всі її діти. Спадкоємці артистки не тільки різні зовні, але і за характером. Єлизавета не хоче йти по стопах мами і ставати акторкою.

©Instagram @klimovagram

Сини зірки займаються спортом: старший захоплений боксом, а молодший займається шахами і мріє стати авіаконструктором.

© Instagram @klimovagram

А ось у Бели є всі шанси в майбутньому затьмарити своїх знаменитих батьків. Дівчинка росте дуже творчою дитиною. Вона любить співати, танцювати і веселити своїх домашніх.

© Instagram @klimovagram
Фото на анонс: особистий блог зірки