Принц Гаррі здивований: імям його сина назвали… найбільшу в світі акулу

531

Принц Гаррі і Меган Маркл активно займаються благодійністю. Стало відомо, що від імені свого сина Арчі Харрісона титуловані подружжя пожертвували 5440 доларів на адресу організації Love the Oceans. Відправника вони відзначили як «Арчі HMW». Нагадаємо, повне їм малюка — Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор.

Love the Oceans займається дослідженнями життя в морських глибинах біля берегів Африки, допомагає місцевим жителям знайомитися з океаном і працює над відкриттям басейну, щоб навчити дітей плавати.

Читайте також:Група підтримки: Меган Маркл і Кейт Міддлтон з дітьми прийшли на королівський матч з поло

Зарубіжні видання зазначають: співробітникам організації вдалося з’ясувати, від кого було отримано гроші. Як тільки представники Сассексов підтвердили, що подарунок справді був від королівської пари, в Love the Oceans здивувалися щедрості. А ще прийшли в захват від того, що і юний Арчі почав брати участь у благодійності (з допомогою своїх батьків).

У відповідь на фінансову підтримку місії колектив оголосив про відповідному подарунку. В блозі організації був опублікований зворушливий пост з фотографією мешканця морських глибин:

В якості подяки ми тільки що назвали одну з наших китових акул Арчі! Ласкаво просимо в сім’ю Арчі з Love The Oceans.

© Instagram @lovetheoceans

Зазначимо, що китова акула — найбільша з існуючих нині видів акул і з сучасних риб в цілому. Розмір дорослої особини може бути від 12,5 до 20 метрів.

Читайте також:27 прекрасних квітів, які носять імена Кейт Міддлтон, принцеси Шарлотти та інших членів королівської сім’ї

Підкреслимо, цей вид акул не небезпечний для людини. Часто вони навіть не реагують на пірнальників, які можуть доторкатися до їх тіл або навіть кататися на спині. Відомо, що китові акули харчуються переважно одним планктоном. Плавають вони дуже повільно.

© Instagram @lovetheoceans

А адже акула Арчі – не єдиний представник фауни, який носив це ім’я. Журналістам одного із західних видань вдалося дізнатися, що у Меган Маркл в дитинстві був улюблений домашній вихованець – кіт по кличці Арчі. Тварина врятували від життя на вулиці, в дім його принесла мама майбутньої герцогині. Арчі був милим котом з незвичайною звичкою – він обожнював є заморожений виноград. Неназваний приятель Меган Маркл, на якого посилаються журналісти, розповів:

Меган любила грати з ним (з котом), і завжди говорила про нього зі своїми друзями.

Тому журналісти навіть припустили, що дружина принца Гаррі назвала свою дитину Арчі на честь улюбленого кота.

© Instagram @fashionsarahi, thesun.co.uk

В особистому мікроблозі, що Меган Маркл довелося видалити перед заміжжям, було кілька відео з Арчі. Відомо, що вихованець помер, коли дівчина навчалася в Північно-західному університеті в Іллінойсі.

Фото на анонс: Instagram @sussexroyal, @sussex.royal.family